dissabte, 19 de març del 2011

UNA PRIMERA PART DE 10, I UNA SEGONA D´ APROVAT.

Aquest diumenge passat es va disputar la 19ª jornada de la lliga de Vilanova, entre els èquips del Lizarran (12º) i el Nova Olivella F.S. (10º). Un partit on el Nova es jugava distanciarse del Lizarran i el Lizarran superar d´un punt a la clasificació al Nova. Partit de tensió i emoció fins al final, una mica al que ens té acostumat el Nova. Primera part dominada al 100 per 100 pel Nova amb infinitats d´ocasions desaprofitades i una segona part on el Lizarran va posar el ai al cor, posant-se per davant a falta de 8 minuts per la finalització del partit. Un gol molt matiner de Sergio de fort xut desde el mig del camp per l´esquadra que el porter rival no va poder fer res. 0-1. Poc després, arriva el segon obra de Stephen, després d´un primer remat, on el porter contrari va fer una bona aturada. 0-2. A partir d´aquí tot va èsser un expèctacle del Nova, amb tres grans oportunitats errades davant el porter, de Félix ( que no va tindre el dia).. i una més de Sergio en contraatac. I finalment una errada de la defensa del Nova, fa que arrivi el primer del Lizarran. 1-2. Així arriba la mitja part, amb decepció dels homes del Nova, després de no aprofitar les ocasions malmeses. Segona part, on el Nova es torna a plantar davant del porter del Lizarran, i on Basati desaprofita una clarísima ocasió. A partir d´aquí el Nova comença a baixar el ritme, per culpa de la curta plantilla que té i el cansansi que porta, i el Lizarran aprofita el bajon, per empatar el partit. 2-2. El Lizarran veu la posivilitat de guanyar el partit i s´ho creu, poc després aconsegueix el 3-2. El Nova no perd l´esperança i a pocs minuts del final aconsegueix, obra de Félix, l´empat anel-lat. 3-3. Finalitza el partit , amb un empat que al final té gust a victoria, on les coses queden igual que estaven al minut 1.Però amb aquell regust amarg de no haver guanyat el partit després de tantes clares ocasions desaprofitades.
El pròxim diumenge, Nova Olivella (10º) - Carpeta Moderna (7º), a les 16H, pista interior. Partit difícil que la joventud y l´amplia plantilla del contrari. Amb la baixa important d´Oscar a la defensa, per acumul-lació de targetes.