diumenge, 3 d’abril del 2011

UN PARTIT A REMOLC; UN PARTIT MOLT SUAT, UN EMPAT JUST.

Avui el Nova Olivella jugava un d´aquells partits de vida o mort, i amb moltes oportunitats errades i molt sufriment a última hora a aconseguit emportar-se un puntet. El partit començava a les 16H a la pista interior de les casernas (Vilanova), amb l´importantisima baixa de Jaume, per el que resta de la temporada, i amb el dubte de Sergio a la devantera, per tema treball. Un partit contra un rival directa per evair el descens a primera, el Gebo. Una primera part per oblidar, amb moltes oportunitats de l´èquip olivellense, però al final amb gols del Gebo, un al principi i altre abans de la mitja part. 0-2. Una segona part totalment diferent on els homes de Lucas Madera, han sortit consienciats de que només servia la victoria, i així a sigut; només començar, Sergio coloca el 1-2, al marcador. El Nova posa a setge la porteria del Gebo, però al Gebo només li val la victoria per sortir del pou. Però tot canvia quan el partit està a punt de finalitzar, i Sergio novament marca, 2-2, i estableix l´empat tant anelat, i enfonsa més al Gebo. MOLT BE NOIS, UNA VICTORIA DE CARÁCTER. VISCA EL NOVA.