dilluns, 2 d’abril del 2012

UN DERBI TRÀNQUIL, PERÒ PLÈ DE DESGRÀCIES AL NOVA.

Ahir diumenge, 1 d´abril, a les 11h, a la pista interior de les Casernas, mentres uns jugaven un derbi, d´altres veneien la Palma. Per el nostre Nova, no va ser un dia de veneditzions, més aviat, va ser un dia de autèntiques desgràcies. Un partit on el morbo estaba asegurat, tant a la pista, com a la grada entre els dos èquips d´Olivella que juguen a preferent. Un Nova que es presentaba amb l´importantíssima baixa d´ùltima hora de Tomás, per sanció. Un CD. Olivella que reunia a tota una plantilla de garantias, amb jugadors molt joves i técnics, molts fitxats en el mercat d´hivern. Una primera part per oblidar amb un marcador molt abultat advers, a favor del CD, 1-4. I una segona part on el Nova va continuar sense aixecar cap, amb un resultat final de, 2-5. L´història.... expulsats els dos proters del Nova, Pedro, per tocar la pilota amb les mans fora de l´àrea, i Jonay per entrada també a un jugador contrari. El sustitut... Stephen, i gran "paradon"de pènal. I la sentencia, la gran lesió altre vegada de Félix, que amb impotència va tindre que abandonar de nou les pistes, la magnitud de la lesió.... no invita a res bo, us anirem informant. Un derbi tràquil, on Claudio (CD), va ser expulsat, i poca cosa més. Esperem poder comptar amb tota la plantilla alguna vegada en la vida i demostrar clarament la calitat d´aquesta plantilla, que definitivament aquest any no és el seu. Com a periodista i aficionat d´aquest club, els partits clau están.... contra el Blue Brick i el Gebo, els dos èquips que lluiten amb el Nova per no descendir.

Nova Olivella, més que un club.

4 comentaris:

  1. em sembla que la divisio de preferent es mol gran per vosaltres,va arriva de rebot perque a la clasificacio erais 6 o mes i sa desmostrat no teniu equip per estar ahi el temps posa a cadasqun al seu lloc.

    ResponElimina
  2. si como dices el tiempo pone a cada uno en su sitio y como todavia no a terminado la temporada veremos donde estamos al final,si hacemos lo que tenemos que hacer nos salvaremos sino bajaremos, nos es una cosa tan grave es la preferente de la liga de vilanova no de la liga nacional, no hay que tirar coetes por ser lider o octavo, vamos que por mucho que seas campeon no deja de ser una liga local, donde ninguno de los que juegan tienen nivel para competir en ningun equipo serio, empezando por mis compañeros y terminado por los de tu equipo, como tu dices el tiempo te pone es tu sitio y ya veremos donde estamos al final.

    ResponElimina
  3. Vull respondra al senyo anonim, que fa el comentari de menyspreu sobre el Nova. 1º El Novaés més senyor que aquest mitja truita. 2º el Nova es mereix està on està. 3º El Nova sempre a sigut el màxim representant d´Olivella a la lliga de fútbol sala, perquè els seus valors que a difos han sigut un exemple pels altres èquips. Perquè el 90% de l´èquip cada temporada a sigut representatiu del nostre poble, i perquè la murralla no té lloc al nostre club, senyor del comentari. Per això aquesta gent que no tenen lloc ni a sota de les pedres, té que representar a un club de mercenaris, que l´ùnic simbol d´Olivella que té, és el nom que porta, com si es digues Cala-quica. Toothom es lliure de escriure el que vulgui, però sempre respectant a la casa on entres, i això no a sigut així. Dir Nova Olivella, a quansevol que ho pronuncii, se´l té que omplir la boca d´orgull, esportivitat i pasió per un poble uns seguidors modélics, si no no et mereixes dir: Nova Olivella, perquè és més que un club.

    RL.

    ResponElimina