dilluns, 18 de juny del 2012

BON AMBIENT A L´ÈQUIP DE VETERANS D´OLIVELLA. EL NOVA POSA EL SEU GRANET DE SORRA, AMB PART DE LA PLANTILLA.









Des de que va acabar la lliga de Vilanova de fútbol sala, i a falta de una futura reunió de la Junta directiva, per planificar la propera temporada, part de la plantilla del Nova s´ha solidaritzat amb l´èquip de fútbol 11 de veterans, i cada dimécres a les 20h, asisteix a les paxangues. Oscar, Jaume, Pablo, Juan, Jonay, Rafa, Stephen, i posiblement aquest dimécres Félix, s´han unit a un grup de pares ex- futboleros veterans i amb representants de l´UD. Olivella, per cada setmana fer uns partidets, per passar l´estona. I de quan en quan un partidet el cap de setmana amb els veterans de Sant Pere, Sitges, Vilanova, etc.....
Per aquest cap de setmana que ve, molts d´ells participaran en una mini lliga a Sant Pere de fútbol 11 de veterans, més de 35 anys.(tots els caps de setmana de Juriol). No és obligatori la participació, però qui vulgui té l´oportunitat de recordar vells temps, i sobretot passar una bona estona.
Molt s´havia parlat en la direcció del Nova; de que després de la ruinosa temporada a la lliga de Vilanova, podria ser l´ùltima en aquest esport. Que potser la plantilla que es pogues configurar per la temporada 2012-13, necesitava una motivació extra, i aquesta podia ser la del fútbol 7. (lliga Vilanova fútbol 7). De moment gran part de la nostra plantilla está entrenant al nou camp de fútbol de gespa artificial, i sembla que hi han bones sensacions. Hasta el Rafa, que recordeu que havia plegat la temporada pasada, és un tot terreny a la defensa. Jaume, després de la lesió, viu una segona juventud, Pablo corra com una gacela, Oscar es mou com una serp, fent ziga-zagues, Jonay, és potser el més perjudicat, amb l´augment de porteria, Juan, sebla que voli, i Stephen treu tot el seu potencial, en la carrera, la resistencia, i sobretot en les rematades de cap, amb gol asegurat. Veient aquesta motivació extra que no em tingut en tota la temporada, poden fernos a l´idea, de que potser aquest és el camí a seguir, amb el Nova o sensa el Nova. Potser el Nova Olivella necesita un any sabátic, un descans merescut.

El futur desidirá on está el camí del nostre Nova ...........

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada