diumenge, 25 de novembre del 2012

VICTORIA CONTRA UN ÈQUIP MOLT INFERIOR.

Aquest dimécres passat, l´èquip de Rafael Linares, s´enfrontaba al cúer de 2ª divisió B, Crazy Lions, un èquipque fins ara no havia puntuat, i que després de la 5ª jornada de lliga continua en les mateixes condicions.....23H començava el partit amb la novetat del nou fixatje, Xavi i amb les absencies del míster (problemes personals)...on es faria càrrec de l´èquip el lesionat Roger, las de Pedro, Félix i el lesionat també Javini. Una primera part on el Nova va fer un parcial de 7 a 0, on va acabar totalment amb les aspiracions de l´èquip contrari. Gràcies a aquest resultat, homes que nomalment tenen pocs minuts, van tindre el dia d´esplaiar-se.... Una segona part on el Nova va baixar el ritme, i on es va trobar dos gols tontos, inexpricables de veure en un èquip totalment desconcentrat i amb la seguretat d´haber esllestit el partit... amb un parcial de 2 a 2. Resultat final, Nova 9- Crazy Lions 2. (Gols de; Paco 4, Xavi 2, Oscar 1, Jaume 1 i Àlex 1.

Dedicatoria inclosa i regal de la pilota firamda per tots els jugadors, del partit al fill petit del míster, després d´una important intervenció, Lucas.

De part del míster i sobretot el seu fill Lucas...gràcies pel detall, aquí es veu la gran familia que ocupa el Nova Olivella, i les grans persones que són aquests jugadors.......

El Nova Olivella, amb l´esport de la pilota i amb les coses que valen la pena. Humiltat i sentiments........