divendres, 8 de febrer del 2013

UN GOL QUE VAL EL LIDERAT. BALDUFES GUIA ONLY 0- NOVA OLIVELLA F.S. 1.







DIARI DE VILANOVA



Un partit que va servir per donar moltes alegrias a un grup humà, que s´anomena Nova Olivella.....Un prologomen, que començava amb gran sorpresa amb la marxa dún gran jugador e important en l´èquip en el transcurs d´aquesta lliga, Paco. Amb gran pena, va avisar a l´entrenador i després als seus companys que per ell s´acabat la temporada. Una greu lesió a la cama el deixa fora de lloc, després d´unes dades increíbles d´anotació personal... Aquest partit serviria per donar un premi a l´amistad.... Un partit que a priori, veient la posició dels dos èquips a la taula clasificatoria... la diferencia era obvia, però el Baldufes no feia gaire, el més passat, que ja havia donat prous problemes als nois de Rafael Linares, i el míster avisaba als seus jugadors, de cautela... I no es va equivocar gens, un partit que va dominar el Nova, un vent que va destrossar el joc de l´èquip visitant, i després de multisimes oportunitats errades, Sergio, a la segona part va donar l´unic gol del partit... abans Javini, va estampar la pilota al pal esquerra, que increiblement no va entrar.... i el Baldufes, en l´ùltim segon va fallar el que hauria sigut un injust empat, que gracies a déu no va arribar. Un gol que sap a victoria, a no perdre l´imbativilitat, a un premi al nostre company Paco, i a una primera posició que més tard certificariem a la taula clasificatoria del Consell Comarcal.......després d´un empat a 3 del Caue. Ara només falta mantenir aquest ritme, dirfrutar, i no perdre els nervis, d´aquesta manera el Nova tindrà la clau per aconseguir la seva primera lliga...però fa falta paciència i no perdre el nord.

GRÀCIES PACO.......ANIMO PACO...... UN ÀNIM DELS SEUS COMPANYS, DESPRÉS DEL PARTIT AL VESTIDOR..... Paco aquesta és la teva casa, quan puguis tens un lloc.... Primer Javini (greu lesió), Roger.......etc..... les lesions han marcat la sensibilitat d´un grup humà.


Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

Dimécres que be, 13 de febrer, a les 22:30H, Estadi, Veterans Vilanova- Kaiko (partit que es va traslladar després dúna petició dels veterans)- Nova Olivella F.S. A guanyar........


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada