dissabte, 27 d’abril del 2013

EL NOVA ACABA LA LLIGA GUANYANT A L´UNIÓ JOVE, 4 A 2. UNA POSICIÓ MOLT MERITORIA, QUART. ARA ARRIBA LA COPA, SORTEIG EL 2 DE MAIG, 19H. SALA POLIVALENT CAMP DE FÚTBOL DE VILANOVA.

Sembla que la lliga a rribat al seu fi, i el Nova a acabat el seu primer any al fútbol 7, quart..molt bon resultat, vist el primer any en aquesta competició nova, però dintre del club a quedat un mal regust de boca en les ùltimes jornades, on el Nova podria haber aconseguit com a mínim la segona posició i l´ascens directe a 2ª divisió A, o perquè no, haber guanyat el títol de lliga, que va estar molt aprop. Però fent números, el Nova pot estar ven content, de la pedazo temporada, on els números han estat genials amb: 46 punts, 14 partits guanyats, 4 empatats i 4 perduts, 72 gols a favor i 46 en contra.... que podem demanar més..... Només han rebut menys gols el Caue 36, i els veterans Vilanova-Kaiko amb 38. el 7º èquip més golejador......
El partit de dimécres, 24 d´abril, 22:30H, contra l´Unió Jove, tencaba la temporada a la lliga, un partit on el Nova, ja no és jugaba res, tenia la quarta plaça asegurada, i encara que perdes el tercer clasificat i el Nova guanyes, era imposible, per el average, conseguir la tercera plaça. Igualment el Nova volia acabar amb una victoria, que se li negava feia moltes jornades i acabar donant una alegria a la seva afició.... Inicialment, sortia... Jonay (que faira un partit impresionant, parant ocasions varies de l´Unió Jove, que anaba a ratxes); Steve, Alex i Ruben; Oscar i Sergio; i Dani Solé. A la banqueta; Tornaba Paco, Roger (que es va lesionar al entrenament, i no va jugar), Dani Torreño, Javi i Juan. Uns minuts inicials on l´Unió Jove s´ho va creure, i on Jonay va ser providencial sota pals, però poc després l´èquip de Rafael Linares, va començar a fer el seu joc, a tocar al centre del camp, i va desaparèixer l´èquip visitant..... de jugada Oscar, va marcar el primer, i abans del descans, de falta bora de l´àrea, Dani Solé, colocaba el 2 a 0. Jugadors com Javi, Dani Torreño, amb menys minuts, i Paco, després d´una greu lesió, van tindre molts minuts, per tencar una lliga on tothom a sigut participe d´aquest brillant resultat... Només començar la segona part, l´Unió en una jugada desafortunada de la linea defensiva del Nova, va colocar una mínima presió al marcador, 2 a 1. Però poc després, Dani Solé, va acabar amb les esperançes dels visitants, i va marcar el seu segon gol..... Tornaba a marcar l´Unió.... 3 a 2.... però minuts després el golejador del partit, Dani Solé, sentenciaba amb el quart, 4 a 2... i tencaba la lliga 2012-13... Ara la copa, i després sembla que habrá cambis en l´estaf técnic, ja està preparat Dani Torreño, el nou míster, que tindrà que disenyar l´èquip del futur. Un èquip que tindrà el llistó molt alt, l´ascens a 2ª divisió A. Altes, Baixes, retirades, etc.... Anirem informant.........

FELICITATS NOIS DEL NOVA OLIVELLA. BONA COPA.