dilluns, 27 de maig del 2013

EL CAUE VA TORNAR A DEMOSTRAR, PERQUÈ A GUANYAT LA LLIGA. NOVA OLIVELLA F.S. 6- CAUE 7.

UN partit que començaba amb retard, sobre les 20.30H, pel retrás de l´èquip visitant... El nou mister en funcions del Nova Olivella, tindria un gran maldecap per formar l´èquip inicial, plè de joves promeses, amb la baixa a ùltima hora, dels dos porters, el veterà, Jonay, i la nova promesa a la porteria, Aitor. Una primera part on Alex, ocuparia la porteria del Nova, amb Steve, Ruben i Juan, a la defensa; Oscar al centre; i Dani Solé i Exe, al davant....A la banqueta un altre dels debutants, Marc.... i com no el mister (que en breu serà presentat oficialment), Dani Torreño.... Els homes del Caue van arribar a posar un 0 a 2, al marcador, amb marcatjes al home, bastant durs, com caracteritza a aquest èquip.... Però el Nova va aconseguir igular el marcador, amb gols de Dani Solé, que està en un moment de forma genial.... Encara marcaria abans del descans un altre l´èquip lider de la lliga, però amb una feina brutal dels joves del Nova, igularien el marcador altre vegada, amb gol de Steve,  i donarien la sorpresa de nou... així arribaven a la mitja part, en taules..... Una segona part, on el Nova va tindre el partit, i on Steve va passar a la porteria, i Alex al lateral.... Dos gols seguits de Dani Solé, donarien ventatge al Nova al marcador, 5 a 3,  i durant una bona estona el partit.... Però en 5 minuts, el Caue, enfonsaria al Nova, amb falta d´experiència, anotant el 5 a 4, 5 a 5, i 5 a 6...... i poc després el 5 a 7......Els nois de Dani Torreño, només podrien maquillar el partit, gairebé al final amb el definitiu 6 a 7, obra novament de Dani Solé.... Si tenim que fer un resum d´aquest partit amistós, diriem.... que l´experiència del Caue, va ser un grau, i que el Nova arriba com una moto, i ja no son tantesw les distancies de les plantilles, durant un moment, el Nova va saber portar el joc del partit, i fins i tot, vem veure a un Caue nerviós, un 10 pels nanos del Nova...hi ha molt futus a aquesta plantilla si no s´espatlla, esperem que no...... Continuarà el final de temporada amb amistosos, que es miraran de fer cada 15 dies, per no perdre el ritme, i seguir probant a questa plantilla 2013-14..... Exe... un jugador molt jove, argentí, i amb una velocitat punta i regat espectacular..... Marc, germà d´Alex, amb un domini de la pilota i un xut molt poderós.... i que anem a dir del nostre Ruben, un central de futur, que li falta experiència, però que va per molt bon camí, i no tardarà en explotar..... ja està amb nosaltres al primer èquip, desde les 4 ùltimes jornades de lliga......

Nova Olivella F.S., amb l´esport de la pilota.......