diumenge, 29 de setembre del 2013

EL NOVA ARRIBA A LA FINAL, PERÒ EL TROFEIG SE L´EMPORTA EL CAUE DE VILANOVA. (3ºTROFEIG NOVA OLIVELLA DE F-7).

ZAMORA DEL TORNEIG. Leo (Caue).

NOVA OLIVELLA: 2ºClasificat.

CAUE VILANOVA: 1ºClasificat. CAMPIÓ.

AT. MAETILICO: 3ºClasificat.

Calentament premi del Nova al partit.

PICHICHI DEL TORNEIG:  Jose (At. Maetilico) 12 gols.

SANTS F.C.: 4º Clasificat.

3º Trofeig Nova Olivella de F-7, que començaba a les 10:07 minuts d´un diumenge amb molt de sol i calor, amb la primera semifinal entre el Caue i l´At.Matelico, els dos de Vilanova, un partit que a la primera part es decantaria per part del Caue, però la segona acabaria amb una retallada al marcador del Atlético.Caue 7- At. Maetilico 4. On Eric (Caue) i Jose (Atlético), van acabar amb 4 gols cadascú.
La segona semifinal, enfrontaria al Nova Olivella amb el Sants F.C. Un partit que a la primera part se li va atragantar al Nova, després de anar guanyant als primers minuts per 3 a 1, amb gols DE Dani Solé 2 i Oscar. Però la segona part, el Nova va sortir decidit a sentenciar l´eliminatoria, i va enfonsar al Sants amb dos gols més, Oscar i Marc, finalment Saviola, va poder retallar pel Sants, amb el definitiu, 5 a 4.
Un tercer i quart lloc, que deixaba al At. Maetilico i al Sants F.C., Un partit amb poca història, que a la mitja part, ja guanyaba, l´Atlético amb un correctiu del que seria el pichichi, Jose, amb un 7 a 1. A la segona part, Saviola faria 2 més pel Sants, dels tres seus, però Jose i Miki amb un gol, deixarien el marcador d´escaldol, amb un 9 a 3.
I una final, esperada, Caue de Vilanova- Nova Olivella (anfitrió). A priori, semblaba que estaria molt igualada, però després cambiaria la cosa......... Una primera part on el caue sortia com una locomotora, amb un èquip molt ordenat, dur i amb molta experiència, i un Nova que pecaria de joventud, en construcció i desorganització... 3 a 0 a la mitja part. I una segona part, on la calor fa passar factura, i la lluita d´un Nova, més amb el cor que amb el cap, l´acabaria sentenciant amb un resultat final de 6 a 0. masa correctiu, per un èquip que el resultat no marca el jov fet, però així acaba l´història. El Nova, així apren el que li espera al la lliga dintre de dues setmanes.... Entrega de premis: