dijous, 21 de novembre del 2013

EL PEDAZO LOT DE NADAL DEL NOVA OLIVELLA, NOMÉS PER 1 EURO, POT TINDRE AQUESTA VARIETAT DE PRODUCTES. COMPRA UNA PARTICIPACIÓ, I PODRÁS PASSAR EL MILLOR NADAL DE LA TEVA VIDA.



Per només 1 Euro, et pot tocar la SUPER PANERA DEL NOVA OLIVELLA F.S.... si aquestes tres ùltimes cifres coincideixen al les tres ùltimes del GORDO DE NAVIDAD (LOTERIA NACIONAL), T´EMPORTARÁS AQUEST PEDAZO LOTE...amb una pedazo de PALETILLA I MOLTS ALTRES PRODUCTES DE QUALITAT...." no pot ser més ganga"..... podrás trobar aquests tickets... a Ferreteria Coremad, Capriccio, Ferdolç, al Club Nova Olivella i a Foto-prix S.Pere de Ribes, ademés de altres comerços més.... "1 Euro" La ganga del Nadal..... Compra Jaaaaaaaaaaaaaa! I ajuda així al Club de la teva vida, el club de la Family..................  Si no compres perdre´s l´opotunitat de disfrutar d´un bon nadal........ Vaya pedazo de PALETILLA!

Volem desde la directiva i tota aquesta familia que compon el Nova Olivella F.S i Btt.....donar les gràcies a tots els comerçs que han contribuit desinteresadament en aquest lot de productes, i dir; que sense ells això no hauria sigut posible... i que no parin de donar el seu recolçament al club de tots .... També un agraiment al Restaurant Les Piques, per la seva aportació económica, també desinteresadament....gràcies a tots... sense vosaltres el Nova no és res.....


Nova Olivella F.S. i Btt, amb la gent que estima el nostre club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada