dilluns, 25 de juliol del 2011

FÚTBOL TOTAL.

Noticies del món del fútbol sala d´èlit: El Club Sala 5 Martorell jugarà la propera temporada a la Segona A- antiga Divisió de Plata- de fútbol sala.
L´èquip de Jose Miguel Calle va assolir l ascens a la segona categoría nacional després de guanyar la darrera eliminatòria del playoff d´ascens al conjunt basc del Zierbena. Ara toca pensar en la lliga que comença el proper dia 17 de setembre. On es trobarà a rivals de la talla del Burela, El Pozo Ciudad de Murcia, FC Barcelona B Alusport, Playas Castellón, Manzanares, Unión África Ceutí, Melilla, Gáldar Gran Canaria, Oxipharma, L´Hospitalet Bellsport, BO Andorra, Space Gasifred Ciutat d´Eivissa, UMA Antequera, Maristas Valencia i Funcosa Jáen. Cal destacar que l´Andorra serà el primer rival del conjunt del Baix Llobregat Nord.
D´altra banda el segon entrenador, Jorge Vargas, passarà a fer les funcions de primer entrenador, la temporada que ve, en substitució de José Miguel Calle.Una plantilla amb Pol (porteria); els tancaments Julio (Marfil Santa Coloma), Ignasi, Álex Peramós, Jordi Gay; els ales Diego Blanco i Cinto; i els pívots Marc Areny , Kiko i Guille.Queda pendent el porter Rubén i el pivot Pau. La pretemporada començarà el 15 d´agost.
EL FÚTBOL SALA 5 MARTORELL FA HISTÒRIA I TORNA A L´ÈLIT NACIONAL, enrere queda el SEAT Martorell i el gran MIRÓ Martorell de la divisió d´honor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada