diumenge, 7 d’agost del 2011

PRESENTACIÓ DE LA NOVA EQUIPACIÓ, TEMPORADA 2011-12, A FALTA DELS PATROCINADORS.




Presentació en el dia d´ahir de la nova 1ª equipació de la secció de fútbol sala del Nova Olivella. Com es pot veure té una certa similitud a la antiga de la selecció brasileña. L`història d´aquesta secció del club, está plena d´innovacions en les seves equipacions desde la seva fundació. Primer va ser; la camiseta blau cel, amb al pantaló blau marit (quan el club encara era un grup d´amics, i es van jugar les primeres 24H d´Olivella al 2008). Després amb la fundació del club, la inscripció com a entitat, i la inscripció a la lliga Ciutat de Vilanova, va arribar la equipació de la selecció portuguesa, amb una camiseta vermella i verda, i amb un pantaló verd, on va apareixèr els nostres primers patrocinadors, Ferdolç i Finques Les Colines (2008-09 i 2009-10); fins l´any passat, temp. 2010-11, on vem cambiar a l´equipació de la selecció holandesa; camiseta taronja i blanca, i pantaló taronja, (amb l´empresa de manteniment informática del nostre company Jorge, com a patrocinadora). I aquest any el mateix club s´ha fet, en principi, l´ inversó de la nova equipació 2011-12, a falta de futurs patrocinadors. Ahir el nostre benvulgut company i amic, Félix ( estandard de la secció, com a màxim golejador, amb 25 gols, de la temporada pasada) ,i el nostre renovat entrenador, Jaume Carol ( per una temporada més, després de salvar l´èquip del descens a l´ùltim partit de lliga de baixar a primera), van fer de mòdels per la que serà la nova primera equipació de la temporada 2011-12. En pricipi, la segona equipació serà la taronja i blanca (sel. holandesa) , de la temporada pasada, i la tercera i última, la de la temporada 2008-1o, la vermella, verda i groga (sel. portuguesa).


RECORDEU, QUE EL DIA 25 DE SETEMBRE O 2 D´OCTUBRE (ENCARA PER DEFINIR), (diumenge), sobre les 10h, es disputarà el 1º TROFEIG DE FÚTBOL SALA NOVA OLIVELLA, el qual servirà per presentar la plantilla temp. 2011-12 amb la nova equipació i posibles patrocinadors, i juntar a tots els que volguin asistir a una gran festa, del fútbol sala, del club, i un picoteo en familia.
El trofeig serà a un sol partit, amb un contrari encara per definir.
US TINDREM INFORMATS.................
NOVA OLIVELLA, MËS QUE UN CLUB, UNA FAMILIA............






2 comentaris:

  1. cuantas equipaciones vamos a tener, parecemos un club importante...
    Me gusta mucho pero el félix tiene los pantalones puestos en la foto o no???
    tenemos varios posibles patrocinadores, solo falta concretar, haber si concretamos ya...
    AUPA NOVA OLIVELLA...

    ResponElimina
  2. A la resposta de l´escrit anterior; cuantas equipaciones vamos a tener? respuesta. Las que nos salga de las narices. Todo depende del dinero que tenga el club, y de las ofertas de internet. A la segunda; no es que parezcamos un club importante, sino que lo somos, por eso; som més que un club. La verdad que para ponerse el traje, el félix, debia de hacer un estripties en el campo de fútbol de las Colinas y la verdad que no era plan. La verdad es que me gustaria que el tema de patrocinadores, fuese de todos. O sea que a buscar alguno.
    Buen rollo, y gracias compañero.

    ResponElimina