dijous, 21 de març del 2013

EQUUS VILAGROW 3- NOVA OLIVELLA F.S. 5. UNA VICTORIA DE PRESTIGI I D´ÈQUIP. BON DEBUT DE DANI I RUBEN. I PRIMER CONTACTE DE DANI AMB EL SEVA FUTURA PLANTILLA A LA LLIGA.


Dani Torreño (míster 2013-14); Dani (Extrem B) i Rubén (Defensa B).






Ahir, dimécres 20 de març,  a les 22:30H, a l´Estadi, el Nova tenia una nova proba de foc, per seguir viu a la lluita del títol de lliga, contra un èquip trampa, molt físic i ràpid......L´Equus vilagrow...El Nova començaba amb Jonay a la porteria; Steve, Alex i Juan; Oscar i Xavi; i Sergio en punta.... A la banqueta estarien Jaume, Javi i els dos debutants del B, Dani i Ruben. També, al costat del míster Rafael Linares, el proper mister, Dani, prenent apunts.... Un partit que comença, amb un Nova fora del partit, i incomprensiblement l´Equus amb dos contraatacs posa les coses molt difícils al segon clasificat de la lliga. Desde la banqueta, introdueix cambis defensius, els misters, entra Jaume al central, pasa Alex al lateral i Steve a l´altre, Juan passa a la banqueta.... Cambia la intensitat defensiva, i Sergio de atac ràpid, introdueix el 2 a 1. Ànim... criden desde la banqueta, el nova té que remontar..... Però el mig del camp està mort, Xavi, nerviós es descontrola, i només pensa en l´arbitratge, el col.legiat li ensenya la targeta groga, perilla en el camp, un arbitratge que està sent molt discutit, enfront el Nova.... Desició: Xavi a la banqueta i entra el debutant Dani (extrem hàbil i ràpid) i Ruben entre per Alex.... Xavi continua discutitnt amb descalificatius l´arbitratge, i al final cau el que cau, la vermella i a la dutxa... Xavi queda fora, per propis merits....... ningú es creu el seu comportament.... i queda fora del partit i de l´èquip.... A partir d´aquí comença el show Dani, però al camp... el ràpid extrem presiona i golás.... 2 a 2..... i arriba la mitja part. El partit es posa de cara, i la banqueta del Nova creu en els tres punts, no es poden escapar...... i l´Equus comença amb el bajón que l´està maxacant en la segona volta... abans falla un contraatac clar que està apunt d´entrar pel pal dret de Jonay, però va fora.... Jaume reb, una targeta groga, per tallar un altre contraatac, que propicia una falta a la bora de l´àrea, que Jonay s´encarrega de parar......i a partit d´aquí, espectacle i més espectacle del debutant Dani.... dos més 2 a 4..... i també serà el protagonista de la caiguada dintre l´àrea de l´Equus, que l´arbitre pitarà pènal.. ell mateix el comberteix i posa el gran resultat de 2 a 5. Entra Javi... per Sergio.. y Juan per Dani....i en els minuts finals l´Equus marca el 3 a 5, després d´un pènal rebut a l´àrea del Nova. Conclusió: Un partit que en principi es va posar molt difícil, que encara més quan va ser expulsat Xavi, i que finalment el plantejament va fer que el Nova i els seus canterans, li donesin la volta al partit..... Tots contents per la victoria... Jaume baixa per la setmana que be, després d´acumular tres targetes grogues... Xavi deixa l´èquip... i sembla que torna l´ànim i el bon ambient....La setmana que bé, el Can Tabaco, a les 22H, annexe....

Demà entrenament, i Dani a la seva llibreta, té moltes coses que dir... si aquest èquip vol guanyar el títol....

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

1 comentari:

  1. El partido del miércoles me ayudó a ver las dos caras del equipo: la positiva y la negativa, y me hizo sacar buenas conclusiones. Esta tarde vamos a trabajar varios aspectos, charlaremos sobre cómo no perder la posición y sobre todo, como empezar concentrados y no desconectar durante el partido.

    Ante la baja de Xavi, el equipo se queda parcialmente mermado en el centro del campo, pero tenemos herramientas suficientes para corregir posiciones, ya lo hablaremos. Además, con la vacante libre, aprovecho para informaros de que ya que Rafa dirige hasta final de temporada, acepto la propuesta del club de hacerme ficha para aportar ayuda desde el campo, puedo acompañar al centrocampista y dar un corte más defensivo, además de oxigenar con cambios.

    Se acerca la recta final de temporada, y podemos tocar el cielo o permanecer en el infierno, pero que no os quepa duda que lo vamos a intentar, el empate del Veterans nos da un poco de aire de cara a confirmar la segunda plaza.

    Nos vemos esta tarde!

    Dani

    ResponElimina