dijous, 28 de març del 2013

GRAN REMONTADA DEL NOVA..... NOVA OLIVELLA F.S. 4- CAN TABACO 4. UN PUNT DONA ALES AL NOVA A LA LLIGA.

Ahir, dimécres 27 de març, tornaba el Nova a marcar el seu futur, un futur que començaba per guanyar i sumar tres punts més, per seguir somiant en la lliga, i sobretot en donar caça al líder el Caue. La seva victima  tindria que ser el Can Tabaco, un èquip que la setmana anterior s´havia emportat un valios empat amb el tercer clasificat, els Veterans Vilanova-kaiko. No seria fàcil el partit..... Annexe 2 , a les 22H, començaba la 19ª Jornada de lliga per els nostres... Nova Olivella F.S.- Can Tabaco.... Rafael Linares, sortiria amb un èquip inicial format per; Jonay a la porteria; als laterals, Juan y Alex, central Ruben; en mig del camp com a distribuidor de joc, Oscar, per la dreta Sergio i per l´esquerra, Dani. Banqueta; Javi, Javini i Stephen. Més tard arribaria Roger. Abans Rafael Linares donaba instruccions als seus homes, la alineació: la paraula èquip.. una instrucció ben clara... Començaba el matx...... Uns 15minuts per oblidar.....tres arribades del Can Tabaco, sobretot del seu devanter.. i tres gols... es complicaba molt el partit..era un resultat super-negatiu.. però quedaba molt temps per davant, i el que no calia fer era desanimar-se... Rafa, feia cambis, i buscaba més intensitat defensiva i al mateix temps ofensiva....amb tres devanters purs.....Javini, Sergio i el petit dani.... pasaba a Oscar al central, i alex i steve als laterals..... i arribaria el principi de la remontada, el punt d´inflecció abans del descans, el 1 a 3, obra  de Sergio. El Nova volia més, i començaba a funcionar a tope l´èquip, havia cambiat l´història....entraria Roger al central i donaria més conssistencia defensiva, substituit a Oscar.... i abans del descans, Javini, tornaria a donar un altre toque de qualitat al partit, amb el 2 a 3. Mitja Part. Rafael Linares esperonaba als seus jugadors.. el Can Tabaco feia tímits contraatacs, però el Nova disposava de les mijors ocasions, que no entraven però feien posar el ai! al cor dels aficionats de l´èquip visitant......Entraba Javi, per donar descans a Sergio......poc després tornaria altre vegada el llarg devanter del Nova.... i en aquesta pausa arribaria un altre gol del Can Tabaco, amb sorpresa de la banqueta del Nova....quan mijor estaba jugant l´èquip local, un altre gerra d´aigua freda pels nois de Rafael Linares..... però ànim, ànim, ànim... cridaba la banqueta del Nova...... tots a una......semblaba sentir-se fins l´esperit de Dani Torreño, desde Sevilla..... i després de lluitar i lluitar posant a proba al porter del Can Tabaco, arribaria el segon gol de Sergio, i el tercer del Nova....3 a 4. No quedaba gaire temps, però tot era posible, el Can Tabaco volia mantenir el resultat, i es tiraba enrere, amb t´mits contraatacs, i el Nova anaba a saco, amb més cor que técnica.... El míster del Nova se la jugaba a cara o creu.... 1-2-2-2....atac total....... Jonay; Roger i Alex...Oscar y Sergio y davant.... Dani i Javini.... i el joc i la sort donaria el resultat esperat....Falta a la boara de l´àrea del Can Tabaco, i Alex de xut col-locat....pel pal dret... marca el quart gol del Nova i l´empat...4 a 4. I abans de finalitzar el partit encara el Can Tabaco.  té l´opotunitat d´emportar-se el partit.  però, primer Jonay, i després Alex, salven el resultat.... Un punt, que sap a victoria després de la mala pinta dels primers minuts..... i el Caue que torna a guanyar, en aquest cas al Equus Vilagrow, i s´allunya a 6 punts....Els Veterans Vilanova- Kaiko també guanyen al Baldufes Guia Only... i es posen a 1 punt del Nova....Allético Maetílico, quart...derrotant al Cap Computers....a 5 punts dels Veterans.... La Unió Jove que puja a la cinquena posició, després de guanyar al Villambrosa, i seguidament.... Equus Vilagrow, sisè; Can Tabaco, setè; Energia Comité Prysmian, vuitè; Villambrosa, novè; desè... Cap Computers; i Baldufes Guia Only i Crazy Lions, onzè i dotzè.....
Està difícil, però matematicament es posible guanyar la lliga pel Nova, això si, no serà un camí de roses.... primer... Atlético Maetilico...després Veterans Vilanova.... Caue... i Unió Jove.... i el Caue.... Can Tabco.....Nova..... i Veterans Vilanova- Kaiko....Guanyant el Nova els quatre partits, i el Caue perdent el del Nova.... el Nova és campió. Treballarem, perquè això es fagi realitat....