dissabte, 11 de gener del 2014

AHIR, 10 DE GENER VA COMENÇAR A RODAR LA PILOTA AL PRIMER ENTRENAMENT DEL NOVA. EL CLUB ESPORTIU NOVA OLIVELLA COMENÇA AMB NOVA DIRECTIVA EL 2014.



  
Ahir, divendres 10 de genr, a les 20H, va començar a rodar la pilota a l´entrenament del Nova. Un 2014, on s´espera una remontada d´aquest èquip, que encara té molt que dir.... Un èquip, que molts moments del 2010, la sort no l´acompanyat, i que desde el club confien, que tot cambii. En l´entrenament d´ahir, va correr l´alegria de tots els jugadors i l´èquip técnic, i el sentiment de que aquesta segona volta, l´èquip treurà aquesta garra i donarà moltes alegries al seu tècnic, Dani Torreño, i la seva afició. Un entrenament que va començar amb una celebració inesperada, l´aniversari del nostre capi, Òscar Madera, on un petit picoteo amb motivar un previ a l´entrenament. Després va tocar posar-se a la feina, i suar la gota gorda al calentament...i finalment un partidet per suar els turrons del Nadal, cap d´any i reis... Un parón que pot anar be al nostre èquip, per carregat piles i sortir novament a per totes...Desde la directiva, esperem que aquest èquip ens torni a donar les alegries del passat, i donem tot el nostre recolsament al nostre técnic, Dani Torreño, i als seus colaboradors. Bon any i sort. Gràcies.


El Nova comença el 2014, amb nova directiva. Després de que l´ùnica candidatura al club fos la del actual president, Lucas Madera Hernando, el diumenge 22 de desembre 2013, va ser elegida guanyadora, amb majoria absoluta. Una directiva que basicament és la mateixa, amb algunes baixes i altes a la zona de vocals. Amb noves incorporacions com: Stephen Robin Burrill Land, Félix Pastor Buil, i joves promeses com: Francisco Javier Gallardo Pérez i Alejandro González Asensio. Què s´espera d´ells? Treball, ganes i estimació pel club. Comença un nou any, i una nova era a un club, una entitad amb nou nom, CLUB ESPORTIU NOVA OLIVELLA, i l´incrusió d´una nova secció, el Rugby.

CluB Esportiu Nova Olivella. (Secció Fútbol-7).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada