dimecres, 15 de gener del 2014

EL NOVA CAU DERROTAT EN UN PARTIT MOLT DISPUTAT. GRUP GESTIÓ FISCAL-TOT GOS 3- NOVA OLIVELLA 1. ESTRENA DE NOVA EQUIPACIÓ, NOU ESCUT I NOU NOM DE L´ENTITAT. JONAY FA EL SEU DEBUT.


Ahir dimarts 14 de gener, a les 22H a l´annexe,  el Nova Olivella començava l´any enfrontant-se en l´ùltima jornada de lliga de la primera volta, al Grup gestió Fiscal-Tot Gos. Un èquip posicionat a la part mitja de la taula. Un partit que serviria per diferents aspectes de l´èquip, com la presentació de la nova equipació (fet realitat gràcies a l´esforç d´Àlex i Javi), com veieu es mantindran els colors de la camiseta groc, i pantalons i mitjetas negres. La presentació també del fixatge d´hivern de Jonay, el segon porter, juntament amb Xavi, que defendrà la porteria del Nova, fins a final de temporada. I per primera vegada la plantilla gairebé al complert, amb la falta això si, del nostre company i amic, Lluis Masana, baixa per una greu lesió. Com anava dient al complert, fins i tot el míster i el del.legat, i el director ténic, Jaume, que no surt a la foto, perquè era el que la estava fent. Abans del partit, tot aquests aspectes feien, que es respires un ambient d´optimisme al vestuari. Un ambient de victoria, que finalment es traduiria amb una nova derrota. Però l´aptitud de l´èquip va ser molt bona, i per moments la victoria va estar molt aprop.... Una primera part, on el Tot Gos, estaria apunt de introduir la pilota a la porteria de Jonay, i fins i tot, per un moment la banqueta del Nova va pensar que havia donat gol. Però l´arbitre rectificar i continuar el marcador a 0. El camp mullat, feia que fos molt difícil el control de la pilota, amb un èquip inicial; Jonay; Cristian, Àlex, Steve; Òscar, Marc; Dani Reche. Després entrarien Javi, Dani Solé, Exe i Sergio. Òscar donava control en mig del camp, però es notava que entrava a destemps, com si no estigues fi, Cristian era l´alma mater de la zona defensiva junt amb Àlex i Steve, i Marc i Dani Reche portava l´atac, amb entrades fallides i xuts molt llunyans. Exe sustituiria a Òscar, donaria més velocitat, però menys ordre, a l´hora de controlar el partit, i Javi entraria al lateral, i Dani Solé i Sergio substituirien a Marc i Dani Reche. El Tot Gos marcaria el primer gol, 1 a 0. Però uns segons després el Nova igualaria el marcador, amb un fort xut desde fora l´àrea d´Exe. 1 a 1. No es muria el marcador fins la mitja part..... Una segona part, que començaria amb l´oportunitat d´or, de posar-se per davant, però el pal esquerre, faria que la pilota es paseges per la linea d´àrea amb sorpresa de tota la banqueta del Nova. A l´èquip de Dani Torreño, li costava masa arribar fins la porteria del Tot Gos, jugava més amb el cor, que amb el cap, i això li pasaria factura en dues jugades desafortunades, on el Tot Gos marcaria el 3 a 1. El Nova seguiria intentant-ho, però amb dos bones oportunitats al final, acabaria el partit amb el resultat negatiu de 3 a 1. Bon joc, cambi d´actitud, però costa molt molt marcar. Això si, Dani Torreño i Rafael Linares confien en que els seus nois, cambiin la dinámica, i trovin el camí que tots esperem, la victoria. Ningú va dir que això seria fàcil!
Recordeu que la setmana que ve, a la jornada 12, el Nova descansa. Notornem fins el 4 de Febrer. Que començarà la segona volta de la lliga.
En breu podria caure un altre fixatje d´hivern, per reforçar la plantilla, us anirem informant.....




Club Esportiu Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

1 comentari:

  1. Una pelea entre dos pesos pesados que se decidió a los puntos, ya que por ocasiones claras, dispusimos de más y más claras. Aparte del fantástico gol de Exe, Marc tuvo dos clarísimas (una por parte) en dos manos a manos con el portero, y la ocasión del final de primera parte de Sergio, que fue una cuadruple ocasión!

    El entrenador está orgulloso de la plantilla y de los resultados, no hay que olvidar nunca que estamos más arriba que nunca en la historia del Nova, y no es fácil competir en la división de plata, para mi es una gran temporada y creo que tan sólo el Veterans y el Maetílico nos han arrolado, confío en mejorar los resultados, ya de por sí buenos, no olvidemos que debutamos en esta categoría

    ResponElimina