dimecres, 5 de febrer del 2014

ATLÉTICO PERROFLAUTES 4- NOVA OLIVELLA F.S. 1. UN PARTIT DE CINC MINUTS BONS.

Un partit que es presentaba, després de dues setmanes de parón pel Nova Olivella, amb una de descans de la lliga i un altre de descans per ser èquips impars a la competició. Una segona volta de la lliga, on Dani torreño, tenia posades moltes esperançes d´una segura remontada, i per això era obligat guanyar a un dels màxims rivals, per el.ludir els descens, Atlético Perroflautes, que es trobava a només tres punts, del Nova. Estadi 2, 22:30H, el Nova formaba amb; Xavi Galimany, a la porteria; Joan Anton Galimany, a l´esquerra; Àlex, al centre; i Steve a la dreta; en el centre del camp; Sergio i Marc; i Dani Reche avançat. Una banqueta amb; Javi, Dani Solé i el segon porter, Jonay. Amb les baixes de; Cristian (traspasat a un èquip de Qatar); Òsacr, Exe i Lluis Masana.Comença el partit..........uns cinc minuts primers per enmarcar.... i als 3 minuts.. gol de Marc... 0 a 1. Avui si que pinta be, l´èquip controla, juga la pilota de tiralinees, i té ocasions, presiona, i té gana que és importantissim... però inexplicablement, comença a desvariar, a perdre el lloc, arriben els nervis, la descol.locació....i en el minut 13, l´Atlético Perroflautes empata el partit. 1 a 1. Queda molt partit, Dani torreño anima als seus pupilos, dona instruccions.... Minut 17, el petit devanter, Dani Solé, després d´un bon regat, es queda sol devant el porter, xuta però fluix i després de tocar el pal, un defensor contrari treu la pilota a la linea de gol. El Nova a pogut adelantar-se novament, però la sort no l´acompanyat....I seguidament, per mala sort del la defensa del Nova, falla Àlex en treure la pilota dins de l´àrea, li cau la pilota al devanter contrari, i sol com un mússol, adelanta al Perroflautes. 2 a 1. Minut 23, un contraatac del Perroflautes, deixa la defensa del Nova venuda i arriba el tercer, 3 a 1. Minut 24, Steve, marca, però desgraciadament es troba fora de joc.... Arriba la mitja part amb el resultat en contra de 3 a 1. Però no val perdre la paciéncia, queden 25 minuts... temps per recuperar-se...això si, molt tindrà que cambiar el Nova, per remontar aquest partit..... 2ª part.... el Nova ho intenta, més amb el cor, que amb el cap, i en el minut 15, el Perroflautes remata la feina del dia, i marca un altre vegada, 4 a 1. Ara si que ja és molt difícil la remontada..... Però encara el Nova disposarà d´oportunitats clares, per maquillar el marcador, però, incomprensiblement Sergio en dues oportunitats seguides no marca... i poc després Dani Solé, fa que sé estiri el porter del Perroflautes.. però res de res.... no hi ha sort, ni tampoc bon joc... El partit acaba amb total decepció de tota la banqueta del Nova, i amb el regust amarg de no haver estat a l´alçada del que se´l demana a aquesta plantilla. El míster, comenta... em estat molt perduts en defensa, i molt boixos en atac, a part dels primers 5 minuts, don la sensació de que jugavem en un altre partit. Esperem que els reforços i el treball, fagin cambiar l´imatge que em donat avuii. Una segona part on Jonay, el segon porter, va donar un recital d´aturades, que al final no van servir per guanyar el partit, però si, per no emportar-se una golejada considerable... La setmana que be, toca l´Atlético Maetilico, un vell conegut de la parroquia, un èquip molt fort i molt difícil...però si volem sortir del pou , només toca guanyar.... Sort nois, sort Nova.

Club Esportiu Nova Olivella, més que un club.....