dimarts, 4 de febrer del 2014

CRISTIAN MARXA A QATAR. EL NOVA COMENÇA LA SEGONA VOLTA DE LA LLIGA, SENSE MARGE D´ERROR. ES PREPARA UN NOU FIXATGE AL NOVA, EL CENTRAL JAIRO.


El defensa central, Cristian, primera baixa al Nova Olivella, al mercat d´hivern. Cristian cambiarà d´aires i de pais, marxa a la lliga de Qatar. El defensa més polivalent del Nova, deixa la disciplina per enrolar-se en una aventura a l´extranyer. Sort nano. Amb la baixa del central, l´èquip técnic del club ja treballa en una nova incorporació, després del fixatge fa dues setmanes del porter Jonay. Sembla que si no hi ha sorpresa d´ùltima hora, l´el.legit serà Jairo. Un central que també pot jugar de lateral, que la treu molt bé desde el darrera, i que farà que la linea del mitg del camp presioni més adalt. És un noi jove que ja porta temps treballant amb la plantilla, i que al final a tingut el premi a la constáncia. Dani Torreño i el seu segon, Rafael Linares, juntament amb el director técnic, Jaume Carol, al final s´han decidit per jove central. Esperem que doni el rendiment que fins ara a demostrat Cristian. La setmana queve, farà el seu debut, amb el sempre difícil At. Maetilico. Una gran proba de foc. Sort Jairo.





El Nova té un parón de dues setmanes... La primera on descansa la lliga, i la segona la primera jornada de la segona volta, on descansa. Avui amb les baixes de Cristian (traspasat) i el capi, Òscar, per lesió..ademés de Lluis Masana també per lesió......el Nova s´enfrontarà a l´Atlético Perroflautas, el seu màxim perseguidor, a tres punts.. Per Dani Torreño, aquest és un partit a vida o mort, comença la segona volta pel èquip d´Olivella, i ja no hi ha marge d´error, el que no puntui, cau a segona B. Jonay, Xavi Galimany; Joan Anton Galimany, Àlex, Javi, Marc, Dani Solé, Sergio i Steve, amb la posible baixa d´ùltima hora, també d´Exe, tindrán que donar la cara a l´estadi 2 de Vilanova, i jugar una miqueta mijor que a la primera volta. Com he dit abans; ja no hi ha marge d´error, i una derrota es pot pagar molt cara. Ànim i a per la victoria Nova.


Club Esportiu Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada