dijous, 20 de març del 2014

EL NOVA NO VA SABER APROFITAR-SE DE L´AUTOPISTA QUE HI HAVIA A LA BANDA DRETA. NOVA OLIVELLA F.S. 2- FRANKFURT KAL-95 4. EL NOVA ENTRA EN DESCENS PER PRIMERA VEGADA A LA LLIGA.

El Nova tenia una nova oportunitat de deixar les zona perillosa de la clasificació, i el seu contrincant seria el Frankfurt Kal-95. Però les coses no començaven a pintar gaire be, desde abans del partit. Dani Torreño es trobava a pocs minuts del començament amb 6 jugadors per disputar el partit. Jonay; Steve, Àlex, Javi; Xavi, Lluis, ja començat el partit arribaria Exe... I poc després els germans Galimany i Sergio. Una banda dreta que desde la banqueta veia clar Dani, que si se explotava seria un niu de gols, però el Nova no baixaba del ru, i dale que te dale, per l´esquerre, i res de res...... Una primera part amb el resultat, d´empat a 0, i Exe a l´hospital, després d´una topada amb el porter visitant. No començaria gairebé la segona part pels pupils de Torreño, encaixant el primer gol. 0 a 1. Però poc després arribaria el gol de la jornada, internada de Steve, per la banda dreta, i picant-la per sobre del porter del Frankfurt, golás.... 1 a 1. Però l´èquip del Frankfurt, tornaria a la terra, un altre vegada a un Nova, que ni la sort, ni res de res, fa que pugui mantenir un resultat positiu, i en dues ocasions marcavan els visitants, 1 a 3. Xavi, pel centre, amb força i ràbia, marcaria el segon del Nova, però serviria de poc, quan el Frankfurt, sentencia ba amb el quart, i sentenciant també al descens momentani a un Nova, que aquesta temporada no és la seva.


Pròxim dimarts:


Club Esportiu Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

1 comentari:

  1. La banda va ser l'esquerra.

    No es pot dir massa sobre el partit de l'altre dia, les baixes ens han mermat la nostra progressió. A més a més comptar d'inici amb només 6 jugadors dels quals dos estàn sortint de lesions, el no poder esperonar als nois al vestuari perque no arribaven, feien l'ambient molt fred en el que era, sense cap mena de dubte, el partit que ens havia de portar a la salvació. Això si, varem començar molt bé, però la repentina lesió de Exe i el impacte del trencament del porter rival van condicionar encara més.

    El meu missatge és clar. Si volem mantenir la categoria no podem arribar quan el partit ja ha començat: penseu que s'han de entregar les fitxes quinze minuts abans. Mentre tenim possibilitats lluitarem.

    ResponElimina