dijous, 20 de març del 2014

NI ELS NOUS FIXATGES CAMBIEN EL RESULTAT DEL PARTIT. CAUE 1001 NITS D´ISTAMBUL 4- NOVA OLIVELLA F.S. 1.

Un partit que era una nova final pel Nova, en una zona del.licada a la taula clasificatoria. Un partit a priori complicat, amb un rival, el Caue; dur, tècnic i amb molta experiència. Però un Nova que es presentaba amb optimisme, i amb el seu nou fixatge, Xavi. També tornaba, Lluis Masana, després d´una llarga lesió, i en un bon moment, a l´amistós del divendres passat.... Amb les baixes del capi, Òscar i Dani Solé. Una primera alineació amb; Xavi Galimany, a la porteria; en defensa; Joan Anton Galimany, Àlex i Steve; amb un centre del camp amb Exe i Marc, i en punta el gegant Sergio. A la banqueta, junt al míster (Dani Torreño) i el del.legat (Rafael Linares),; Javi, Xavi, Lluis, Dani Reche, i el porter suplent, Jonay. Un èquip de luxe, per un partit de luxe..... Un partit que començaba amb molt bona cara, i el primer avís, el feia el Nova, com ens té acostumats a cada partit.... als 2 minuts, Àlex xutaba una falta desde fora de l´àrea, que acabaria passant ven aprop del pal dret de la porteria deel Caue..... Primer avís de l´èquip visitant.... el Nova. Però poc després, en el minut 4, el Caue, de jugada genial, ven triangulada, marcaria, i es posaba per davant al marcador, sense poder fer res el porter del Nova, un golás... 1 a 0.  Un minut després, al 5, Sergio sol, remata per sobre de la travesa.... Minut 8, Falta del Caue fora de la seva àrea, Àlex torna a picarla, i torna a passar ven aprop del pal dret....casi....... I al 11, arriba la recompensa esperada, el Nova, treu un córner desde el costat dret, i Sergio de cap, afusella al porter del Caue... 1 a 1. El Nova va disparar a portar multitud d´ocasions, però, ni la punteria, ni la sort el van acompanyar. I un Caue d´ofici va sentenciar a la segona part, amb el resultat final de 4 a 1.