dimarts, 19 d’octubre del 2010

BON NIVELL AL 2º PARTIT

NOVA OLIVELLA 2 - 3 SERVEIS COSTASEMAR

Molt bona impresió ens desà el Nova al segon partit, tenint en compte, que som un equip nou en aquesta categoria superior.
Al començar el partit ningú diria qui és l' equip que l' any passat jugaba una categoria menys, el periode d' adaptació crec que no serà molt ampli, encara que podem corregir una serie de defectes. Van passar uns minuts abans que el conjunt visitant amb un xut bó desde mig camp i amb una mica de sort van fer el primer gol. Però el Nova sap respondre a aquestes situacions, així aprofitant una bona pujada per la banda, sense angle, però amb un potent xut, el nano d'olivella, el xicot del sol, Jaaaaaauuuummmmme GOOOLLLL; - està dins?,´- si! si que está dins, més d'un palm....- al principi no es sabia si entraba o no, però si que puja el gol al marcador 1-1.
Es curiós com l' equip rival ens va esperar al seu terreny amb aquest resultat, però el més curiós es que quan fèlix EL MATADOR, amb un revolt, sense pensar-ho més del necesari, xuta i el segón...GOOOOOOOOL 2-1 i encara ens esperan a casa seva.
Potser si van pecar una mica d' impacients o varem fallar amb l'oferiment del jugadors per treure la pilota o per tocarla a terreny nostre però la cuestió es que 1 minut abans del decans ens varen ficar l' empat a dos 2-2.
Quin partit més disputat, tots dos equips sense fer més del que la responsabilitat els suplicaba, aguantaren l' empat com a premi al seu esforç tota la segona part, però a falta de cuatre minuts, no sabem com però de la mateixa manera que a la primera part acumulavem cinc faltes, i tambe cinc o més ferits de les seves entrades sense que acumulessin a la seva casilla, i així jugant amb foc ens varem cremar, doble penalt...xuta l'equip visitant,s' estira Sabin, però no arriba a la pilota ben colocada al pal esquerra de la porteria del Nova que s' en va sense el punt que sucaba fà estona.
Tot i això, confirmem la bona impresió que en aquesta nova divisió de preferent a donat l' equip, i per tant podem ser una mica optimistes per complir el nostre objectiu aquesta temporada.