dimarts, 12 d’octubre del 2010

CARROSSA DE HALLOWEN A FINAL DE MES: LOTERIA DE NADAL DEL CLUB PROXIMAMENT.


NIT DE HALLOWEEN 2010







Com desde fa ja 4 anys tornem a organitzar la rua de halloween, on tots els nanos s'ho passen d'allò més be. La nit del 31 d' Octubre serà la nit més tenebrosa de tot l' any amb un munt de nanos fent el trato o truc. Així que demanem a tots els olivellencs que es preparin amb moltes xuxes si no volen ser espantats per les bruixes i els fantasmets del nova olivella.





La próxima setmana es donarà a coneixer el recorregut d' aquest any, i es publicitarà perque tothom pudi gaudir d' aquesta activitat. També es demanará la inscripció dels nanos que tinguin segura la seva asistència per preparar-los una sorpresa. Es prega als pares dels interesats que es possin en contacte amb el club (ferreteria MAS MILÀ, FERDOLÇ, info@coremad.com o al telefon 675.51.27.33)





Els nanos que s'afegeixin la mateixa nit sense previ avis no podran gaudir de la serpresa preparada als inscrits, però ho podràn fer sense cap problema.





La sortida del recorregut serà al aparcament de la farmacia i la xurreria, diumenge dia 31 d' octubre a les 18:00h del vespre, el recorregut definitiu es publicarà la setmana próxima però probablement serà com la de l'any passat, (mas milà, colinas, can surià...).
Tots els anys han vigut els nanos disfressats de la millor manera que han pogut, i en tot cas els pares sempre els han d' acompanyar, encara que quan la rua s' aproxima a sa casa, un dels pares s' adelanta per preparar el trato de les xuxes, pel camí ens trobem moltissimes cases que surten a colaborar i tots els nanos aprofiten a espantarles o agafar el preu del tracte "xuxes"

NO T'HO PERDIS, APUNTAT!!!!

Activitat promoguda pel NOVA OLIVELLA F.S/B.T.T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada