diumenge, 10 d’octubre del 2010

EL CAU DE VILANOVA 4 - NOVA OLIVELLA 6

PRIMERA VICTORIA DEL NOVA OLIVELLA F.S A PREFERENT

Comença la lliga a la nova categoria, i el nostre club s'enfrontà diumenge al cau de Vilanova, conjunt que estadisticament havia de ser molt superior que ja es va enfrontar amb nosaltres tres cops l'any passat, traient dues victòries i una derrota.

Doncs el que es va veure al camp de les Casernes, no reflexa el que les dades preveien, el Nova Olivella F.S, va oferir el seu millor joc i una imatge molt renovada, fins al punt que els nanos del Cau no s'ho creien, donant un espectacle del que va gaudir un pavelló ple amb la nostre afició, la del contrincant i també d'altres equips que anaren a veure'ns.

Eren les deu del matí, i durant l'escalfament es podia respirar la tranquilitat d'un equip de Vilanova molt segur d'ell mateix. I començà el match, primers minuts de respecte entre tots dos equips, petites internades sense cap fruit, fins que el Nova treu la pilota controlada, l' Oscar se'n va per la banda, no arriba però si, la fica al mig i el Félix amb efectivitat de golejador nat fa el GOOOOOOOOOLLLLL.... L'equip de Vilanova, apreta una mica l'equip oponent, però el Nova està molt bé possicionat, no li dona cap oportunitat, fins que... Jaume l'agafa, veu el forat, li posa ven posada i com no el Pastor amb la GARROTA, FEEEEEEEEELLLLLLIX gooooool, cau el segon.

Abans d'acabar la primera part encara hi ha temps pel 1-2 del CAU i el 1-3 novament del Félix per el Nova i així ens anem a la segona meitat.

Comencem i els primers minuts son desesperants, intens l'equip vilanoví pressiona fins fer el 2-3 i la cosa pinta malament.

Continuen pressionant i les forças en el nostre equip cada cop són menys, però qui ha dit que el Nova no fa gols ?, la pilota a l'area local, un xut del Nova, rebota l'agafa l' Oscar el del pernil, no sap com xuta i GOOOOLLLLLL 2-4. Continua pressionant l'equip de Vilanova, cada cop més, però de nou i oferint un gran recital tenim al nou MATADOR, el GARROTER, Don FÉLIX PASTOR.....GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL...2-5. Sembla que l'equip vilanoví vol però no pot, el Nova es tanca molt bé, però si que li arriba també el tercer 3-5.

Quan la cosa està més malament, el Nova sembla que arribi físicament a concluir el match, falta a Fèlix, agafa la pilota el NANO, Jaume el yogurcin, la posa, se la mira i amb el xut enrassat i apurat al pal dret de la porteria fa el sisé GOOOOOOOOOOOOOL del nano.... 3-6.

A punt de concloure el partit solament queda temps pel definitiu 4-6 i la pitada del final d'un arbitre digne de destacar amb una actuació sensacional.

ENHORABONA NOVA OLIVELLA SOM A PREFERENT....

4 comentaris:

  1. Cau Vilanova 4, Nova Olivella 6, direcció a divisió d´honor.

    ResponElimina
  2. FELICIDADES POR LA VICTORIA A AMBOS EQUIPOS. SEGUIR ASI.

    UN SALUDO.

    Javi

    ResponElimina
  3. A part, de comentaris tontos, dir; que el Nova Olivela va fer un gran recital de fútbol sala a la pista exterior de les Casernes, enfront del subcampió de l´any passat de la primera divisió. Un conjunt, el Cau, que amb la seva joventud i la seva técnica va saber donar la cara en tot moment, encara que en moments perdesin els nervis. Pero, que desde el Nova merixen tots els nostres respectes com a senyors que son. El 3-1, que va disenyar el Nova va funcionar a les mil maravelles, i encara que en moments puntuals del encontre es va sufrir una mica, es va tirar el partit endevant amb solvencia. Els nois del Nova, ho van donar tot, i es va demostrar; que jugar amb tres defenses, en el nostre equip; no es jugar a la defensiva, sino tot el contrari, a la ofensiva. Donar la enorabona a tot l´equip, i sobretot; al Sr. Félix (amb quatre espectaculars gols), que ens va deleitar amb un bon regat i com no, amb la recuperació (respecte a la pasada temporada), del seu mijor nivell. Al Sr. Jaume, perquè apart de que no pasen els anys per ell, el golás de falta fou increíble; la Sr. Oscar, per un altre golás per treure´s el barret, i la seva rápida recuperació del tormell; per el nostre insasiable Juan ( que la sort no li acompanya i tindrá per un més); i com no, per el Javi Basart i el Jorge (a un nivell máxim, com sempre) i al nostre fixatje de la temporada; el nostre porter; Sabin. Espectacular, paraula mágica, unes parades de molt nivell. Com no el nostre delegat, responsable d´equip i Sr. President, Lucas Madera, que está sempre enfront del equip i el grup humá que es el Nova Olivella. Y per últim, Què seriem sense la nostra afició? Un a afició que va contagiar tot el esforç del nostre equip a la pista a la resta de espectadors, i que va arribar a ésser una bogeria. Esperem que la cosa vagi a més, i esperem, que els companys que no van poder asistir al partit, per diversos motius, siguin la gran pedra que nesesita en Nova, per tirar cada vegada més endevant. Arriva la lliga de les estrelles, arriva la lliga de l´emoció, dels sentiments, de la alegria, arriva la lliga del Nova Olivella.
    Nova Olivella, un gran club, una gran afició, una gran familia. AUPA NOVA OLIVELLA.
    El míster (encara que fos provisional).

    ResponElimina
  4. Agraïm a tots els usuaris d'aquest blog la seva continuitat, però recordem que aquest blog pertany al NOVA OLIVELLA F.S., així volem demanar que els comentaris siguin en relació als esdeveniments esportius del nostre club, o de les moltes activitats que oferim, també recordem que els nostres patrocinis ja són anunciats al bloq, amb perjudici d' anunciar a d'altres que no siguin patrocinis oficials del nostre club.
    Moltes gracies per seguir-nos.

    ResponElimina