diumenge, 9 de gener del 2011

EL NOVA NO COMENÇA L´ANY AMB BON PEU.

Avui s´ha disputat la 12ª i penúltima jornada de lliga de la primera volta, entre els èquips del Nova Olivella (11ª) i el Xum Canyelles (6ª). A les 11H del matí, a la pista exterior de les casernes, el Nova tenia un altre prova de foc per començar l´any. La seva preocupant posició a la lliga (11ª) feia que aquest tres punts fosin a vida o mort. Però com es va acabar l´any a tornat a començar, amb molt mala sort de cara a porteria, empanades en defensa i gols de molta sort pel èquip contrari. En la primera part, el Nova va sortir a l´àtac sense parar la máquina, va realitzar moltusimes ocasions, i amb un golás Basati porta el miracle a les grades.1-0. Però l´alegria dura poc, en tres arribades seguides el Xum marca tres gols i acaba la primera part.1-3. A la segona part, el Nova surt a per totes, i gràcies a dos gols, iguala el partit a tres. (Félix i Jorge).3-3. El Xum torna a marcar, quan el Nova buscava el quart gol, amb jugada de mala sort. 3-4.Amb un cor dur i una força d´ èquip, el Nova torna a igular l´encontre, amb gol de Félix. 4-4. Però les pàjares, a lo que ens té acostumats el Nova, fa que el Xum torni a marcar en tres ocasions seguides. 4-7. Encara arriba un gol més del Nova, després d´una falta máxima, obra del porter Pedro. 5-7. I quan estava tot donat i veneït, el Xum sentència amb un nou gol, 5-8. Un partit que a priori, no entrava en els plans del Nova, per començar la remoltada esperada en la lliga, però durant molts minuts l´afició i l´èquip han pogut sommiar amb una primera victoria del 2011. Bon debut del noi de 2 metres de St. Pere de Ribes , Marc Ramírez. Bon regat, moltes ocasions de gol desde la llarga distancia amb un fort xut, i una actitud molt bona. Qui no a pogut debutar, a sigut Sergio Bernabé, que esperem que ho fagi la setmana que ve, al derbi d´Olivella.
Seguir treballant de valent els entrenaments, i déu dirà, si d´una vegada per totes, sortim del pou de preferent.
Recordeu; pròxim diumenge a les 18H, casernes, pista interior. 13ª Jornada de lliga i última de la primera volta, entre els dos èquip d´Olivella de preferent. "EL DERBI". C.D.Olivella- C.Nova Olivella F.S., un partit de lluitadors, un partit on no existeix la 4ª plaça del Olivella i la 11ª del Nova, és un partit diferent.
AUPA NOVA OLIVELLA. A per ells..........