dilluns, 24 de gener del 2011

LA SEGONA VOLTA COMENÇA AMB VICTORIA CONTRA UN DELS LIDERS.

El dissabte 22, a les 21h, las casernes (pista interior), 14ª jornada de lliga, es va disputar el 1º partit de la segona volta entre el C.Nova Olivella i un dels èquips capdevanters de la lliga, Cau Vilanova. Un partit que merèix un gran el-logi pel èquip que jugava de local, el Nova. Després de desencadenar multísimes derrotes, el Nova es va trobar novament amb la victoria. Una victoria molt suada, però pel seu joc, merescuda. La primera part va acabar amb el 0-0 inicial, amb diverses oportunitats del Nova, però com sempre sense sort de cara a porteria. Però arribaria una segona part expèctacular, que donaria molt que parlar entre els aficionats que presenciaven l´encontre, a 5 graus sota cero. Va començar amb dos gols inicials del Cau, tornava el rol de cada setmana. 0-2. El Nova treia pit i continuava amb el seu asetjament a la porteria del meta del cau, pero res de res. Fins que a deu minuts del final, va arribar el miracle. Jugada ensayada de corner, i Sergio Bernabé, com la setmana pasada obre el marcador de l´èquip que juga com a local. 1-2. Amb aquest gol, el Nova torna a l´atac, i cau el segon del golejador Félix amb gran sorpresa de tot l èquip del Cau; que ja fa 18 dianes a la lliga. Però no s´acaba aquí l´historia, i arriba el tercer i definitiu 3-2, del Nova per tercera vegada consecutiva, obra de Stephen. Ja no es va moure el resultat fins al final. El el últim segon, quan el partit estava donat i veneit, es pita un doble penal a favor del Cau. Tira el jugador del Cau, Pedro fa una gran intervenció i s´acaba el partit, amb victoria del Nova Olivella.
Fantàstic, béstial, ja s´acabat la mala ratxa, tres punts més, que ja son 13. Ara a descansar la próxima setmana, que hi ha copa, i dintre de dos a conectar novament amb la mijor lliga del món, la lliga de les estrelles de Vilanova.
FELICITATS ÈQUIP, SEGUIDORS I FAMILIA DEL NOVA.