diumenge, 16 de gener del 2011

S´ACABA LA PRIMERA VOLTA AMB DERROTA PER LA MÍNIMA AL DERBI D´OLIVELLA.

Avui és presentava l´ocasió de veure un gran partit entre els dos èquip de preferent d´Olivella, el CD. Olivella i el C.Nova Olivella. També avui 13ª jornada de lliga, última de la primera volta i aquesta setmana es sabrá el campió d´hivern. Tot pintava de conya només començar, quan el debutant Sergio Bernabé inagurava el marcador amb un golás de un fort cop de cap. 0-1. Però en dues empanades del Nova, arribavan els dos gols del CD. Olivella. 2-1. Així arribava la primera part, amb bon joc i oportunitats del Nova, però una réplica de cada partit. La segona part, tornava a marcar el CD. Olivella, 3-1. Però el Nova, no baixava les mans i gràcies a Jaume, tornava a entrar en el partit. 3-2. Quan apretava ven fort el Nova i perdonava l´empat, el CD. Olivella tornava a posar el partit molt complicat. 4-2. Però va tanto el cantaro a la fuente que al final, Jaume torna a reduïr les distancies, i a posar el ai al cor. 4-3. Els últims 5 minuts d´infart, amb un doble penal fallat per Pedro, que podria haver portat l´empat, i potser un resultat més just, després de lo vist. Però el Nova es queda novament sense puntuar, i la segona volta és ara una incógnita. No es te que perdre la esperança i seguir treballant, i tot arribarà a bon fi, diu el míster Rafael Linares.