dissabte, 19 de febrer del 2011

EL NOVA COMTE ELS PARTITS PER VICTORIES, TRES PUNTS MÉS.

Victoria treballada del Nova enfront el Bar Delicias per 3-2. Aquest dissabte el Nova va tornar a sumar 3 punts més, i no para.... en els 4 últims partits 3 victories i un empat, i el col-loca amb 20 punts. La segona volta està sent expectacular, victoria enfront el Cau, derrota dolorosa amb el Costasemar, empat amb la Masia d´en Federic, victoria amb la Naranja mecánica i aquest cap de setmana, victoria enfront el Bar Delicias. Un èquip, que conte amb el màxim artiller de preferent, amb 40 gols, increíble. Un èquip acomodat a la zona intermitja de la lliga, un èquip molt dur en defensa, i molt efectiu en àtac. Dissabte a les 19H es jugava la 18º jornada de lliga que enfrontava a la collada, al Nova i al Bar Delicias. Primera part amb golás de Jorge. 1-0. Segona part amb gol del Bar Delicias. 1-1. Es torna a posar per davant el Nova amb golás de falta del porter Pedro. 2-1. El Nova falla una doble falta que podria haver obert la distancia al marcador, i don l´oportunitat que el Bar Delicias torni a col-locar l´empat al marcador. 2-2. Quan tot semblava donat i veneit, Sergio (la perla d´Olivella), amb un toque de taló, suau i presis sorpren totalment al porter contrari. Un gol per treure´s el barret, i tres punts més a la butxaca. Ara si que té sentit lluitar. Només dir; que després de la dimisió, del técnic, Rafael Linares fa tres jornades, i l´incorporació de Sergio a l´èquip al mercat d´hivern, el miracle que tots esperavem a rribat al nostre club, l´ànim de l´èquip a cambiat , i aixó és molt important. La setmana que ve, més . El Nova s´enfronta al Lizarran, un èquip que lluita també per no caure en el pou del descens. Sort Nova, continua així, campió. Torna Carlinhos, després de la sanció d´un partit. Totes aquestes victories les volem dedicar al nostre Juan," reuperat máquina", i com no a tots els companys que han passat per aquest èquip, i han fet del Nova un exemple d´esport, cultura i familia. Gràcies.