diumenge, 13 de febrer del 2011

CAP DE SETMANA AMB BON SABOR DE BOCA

El Nova, tenia dos reptes aquest cap de setmana. Havia de jugar dues jornades el Dissabte contra el lider Bar Masia d'en Federic i Diumenge contra l'ultim clasificat La Naranja Mecanica. Per el Nova, elpartit mes important era el del Diumenge ja que despres de les ultimes derrotes de final de la primera volta s'havia deixat molt punts, aixi que es va decir jugar com sabem el Dissabte i reserva esforços, pero el Nova es va trobar que fent el seu joc i equilibrant els seus cinc homes de camp, en 20' anava guanyant per 3-0 dos gols de Felix i un de Bassati, feien pensar que ja que estavem, per que no intentaro ?? El Nova sense posar-se nervios, veia com en l'ultim minut de la primera, encaixaba el 3-1. La segona comença amb pilota per el Nova i continua jugant de tu a tu al lider i no es fins els ultims deu minuts, on el lider marca el 3-2 i ja en temps de descomte, quant mai n'hi ha..........el lider empata el partit. Per el Nova hagues estat un trionf fantastic, per que te jugadors per fer-ho, pero com s'ha dit al rincipi l'important era el partit del Diumenge, pero aquest punt tambe comte.
El Diumenge, d'vant La Naranaja, va començar perdent el Nova en un desajust defensiu, pero el Nova va remontar el partir i es posar amb 2-1 al minut 15. La Naranja empata al minut 20, amb un Penalty i Expulsio d'en Carlinhos, la perla d'Uruguay i s'empata el partit, pero abans de finalitzar la primera, el Nova es possar en un 3-2 i ja no aniria mes per radera del marcador, ja que en la segona i fent un bon futbol, marca el 4-2 i el 5-2.

El Nova sumar 4 punts molt important per escalar en la clasificacio ja que despres d'aquestes jornadas ja suma 17 punts.