dilluns, 7 de febrer del 2011

EL P.H.SERVEIS COSTASEMAR LI FA 4 AL NOVA.

El diumenge passat és va disputar la 15ª jornada de lliga entre el P.H. Serveis Costasemar i el Nova Olivella. El Nova es presentava amb baixes importants a un altre final, i les va pagar molt cares. El eix de la defensa Jaume, i el golejador del èquip Félix, havien estat sancionats el cap de setmana anterior, i per més inri, tanpoc es va poder comtar amb el gegant Marc. El nou golejador, Sergio, per problemes de treball, només va poder jugar la primera part, i Basati va arribar amb el partit començat. Un dia gafe per intentar sumar 3 punts més. Tot i aixó, la poca banqueta que hi havia, dos a la primera part, i un a la segona, van respondre a la perfecció, però la sort i sobretot la mala sort, van fulminar al Nova en 5 minuts.
Una primera part, amb un golás del Costasemar, que el porter Pedro, no va poder fer res. 1-0. Una segona part dominada també, com la prrimera, pel Nova, però per fi, gol de cap de Sergio, el tercer consecutiu a la lliga. 1-1. Sergio plega, i marxa a treballar, i tot comença a ésser una devacle. Abans el ténic, Rafa Linares, denana un temps mort; el resultat es bo, un punt es un punt, i més veient les precarietats de l´èquip. Només pujar si la jugada es molt clara. A partir d ´aquell moment el Nova passa a ser en NO- Nova, perd els papers, es despista la defensa, la devantera no apoya, i arriba lo no desitjat, 1, 2, 3......gols. I el partit s´acaba. Asumeixo la culpa, no vaig saber transmitir bé el que volia als meus jugadors, amb el 1-1, i poso el meu càrrec a disposició de la directiva. El meu balanç com a entrenador és totalment negatiu, no sé el que fer, ja.
Sort nois, us mereixeu aquesta salvació tant esperada.