dimecres, 24 d’agost del 2011

A FINALS D´AGOST SERÁ OPERAT EL MÍSTER, DE LA SEVA GUEU LESIÓ DE LA TEMPORADA PASADA. EL TEMPS DE BAIXA DEPENDRÀ DE LA RECUPERACIÓ.

La temporada pasada va acabar amb la trist noticia de la lesió important del nostre ex- capità i ara míster de la secció de fútbol sala, Jaume Carol. Una primera fase on les muletes van formar part de la seva vida, una segona fase on el seu genoll amb uns cargols de titani van fer que pogués abandonar les muletes, i després de diverses proves i experts, Jaume arriba a la tercera fase, l´operació a finals d´aquest mes d´agost. Després arrivarà el próces de recuperació, on el nostre company, míster i amic, donarà tot el que té, perquè sigui lo més ràpid posible.
Que començi la pretemporada amb l´èquip, potser serà molt difícil, casi diria imposible. Però tothom l´espera per el 2 d´octubre pel Trofeig Nova Olivella i presentació de l´èquip i com no pel començament de la lliga.
DESDE EL CLUB; BONA SORT JAUME, T´ESPEREM AVIAT UN ALTRE VEGADA AQUÍ, AMB LA GRAN FAMILIA DEL NOVA OLIVELLA.

ÚLTIMA HORA: Demà 30 d´agost serà operat el míster, Jaume, a una clínica del Vendrell. El seu ingrés serà pel matí, i l´operació es realitzará per la tarda. Es preveu que en un parell o tres de dies pugui anar cap a casa. Seguirem informant dels aconteixements.........
Sort Míster, sort Jaume........

1 DE SETEMBRE. ÚLTIMA HORA. El míster a avandonat l´hospital del Vendrell, després de dos dies ingresat. Aquest migdia a avandonat la clinica, amb un fort vendatge i un aparell articulat, que farà que pugui aguantarse de peu, més endavant. Uns cargols dintre, una cicatriu amb 30 grapes, un vendatge, l´artilugi i cap a casa. Ara vindrà la part més dura, la recuperació dintre de 15 díes. Les seves paraules eren: Vull recuperar-m´he lo més ràpid posible per comença la temporada amb els meus nois; però les ganes no son tot, primer a recuperar-se i després a pensar en la pretemporada que comença el dia 7 de setembre, dimecres de la setmana que be, a les 19´30H al Gantxo.


Sort míster, i paciència. Tots estem amb tú, i ens alegrem que tot hagi anat com la seda.


AUPA NOVA OLIVELLA, MÉS QUE UN CLUB.





5 comentaris:

  1. Soc Rafael Linares (tresorer i deportista de Nova Olivella), i vull dir al nostre míster, vice, company i amic, Jaume, que molta sort i es recuperi aviat. Que vagi l´operació molt be i que sobretot tingui molta paciència amb la recuperació. El volem aquí, però en perfectes condicions físiques i sobretot d´ànim.
    Una abraçada de tots els teus companys i amics del Nova Olivella. Sort.
    AUPA JAUME, AUPA NOVA OLIVELLA.

    ResponElimina
  2. Primer va ser el més veterà, després el gran capità, i ara el puto amo del Nova Olivella, el míster.
    Sort míster.

    ResponElimina
  3. Demà, 30 d´agost, será un dia important pel nostre míster. Demà Jaume ingresará pel matí a la clínica del Vendrell, per ser operat a la tarda. Per acabar amb un calvari que dura desde la temporada pasada. Demà per la tarda sabren com anat tot.
    Sort míster.

    ResponElimina
  4. Felicitats míster.... M´alegro de que tot hagi anat be, espero veure´t aviat als entrenament de pretemporada, que el 2 d´octubre tenim el 1ªTrofeig Nova Olivella.
    Sort amb la recuperació.
    Rafa.

    ResponElimina
  5. Per cert, tothom és pregunta, d´on tan tret el tendó o tros de carn que tan posat al genoll?.......... Misterios por descubrir..... ja, ja , ja............

    ResponElimina