dijous, 1 de setembre del 2011

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A OLIVELLA. (11 DE SETEMBRE). TOTS ELS INDIGNATS AMB LA BTT I EL NOVA OLIVELLA.

























En el dia d´avui a arribat a moltes vivendes d´Olivella el tan esperat prospecte de la Diada de Catalunya. Aquest prospecte on el Sr. ajuntament ha sigut incapaç d´incluir l´activitat del Nova Olivella btt, que vol realitzar el mateix dia. Tant costa informar a la gent d´una activitat que es realitza amb el fi de atreure més gent al nostre acte cultural? El nostre Sr. alcalde parla; L´11 de setembre , a Olivella tornarem a pujar al Castellot com ja fa molt anys que ho fem i seguint una tradició del nostre poble que any rere any guanya addeptes. Perdó, adeptes. No deuen ser a la bici, perquè a aquest se´l prohiveix asistir el dia 11. Continuem..... A Olivella la celebració de la Diada Nacional de Catalunya és una festa de pluralitat, diversitat i bona convivència, que ens agradaria compartir amb la gent d´Olivella, petits i grans, antics i nous, ciutadans i ciutadanes del nostre poble. Festa de pluralitat, o sigui de tothom, menys el Nova Olivella. Gent d´Olivella, la gent del Nova no és d´Olivella. I potser tampoc som ni petits i grans, ni antics ni nous, ni ciutadans o ciutadanes d´Olivella. Des del turó del Castellot recordarem l´origen d´Olivella i participarem d´aquest dia festiu, envoltats de natura, memòria històrica i tradició. 1º, L´origen d´Olivella és la gent d´Olivella, entre ells la massa social del Nova Olivella, 2ª, tots podem participar d´aquest dia, i a nosaltres se´ns prohiveix. 3ª, la natura també és part del Nova Olivella i de la btt. 4ª, el Nova també és part i serà de l´història d´Olivella, al igual que la seva gent. i 5ª i ùltim, poc a poc estem matant la tradició, amb la prohivició a la gent que vol que continui. Després de tota aquesta paperasa, on només es pretnt vendre fum, esperem que això cambii, perquè si no anem directes a un precipici sense fons.


Per cert, encara no em rebut cap notificació escrita, on se´ns prohiveix celebrar l´11 de setembre punjant al Castellot amb bici.


SI NO HI HA PAPER; NO HI HA PROHIVICIÓ.


TOTS AL CASTELLOT EN BTT EL DIA 11 DE SETEMBRE.


A LES 9H DEL MATÍ AL PARKING DE MAS MILÀ. No és competitiva, totes les edats, i fins el castellot en plan tranqui. Fem força amb l´unió de molts beteteros o aficionats a la bici.DONEM UNA LLIÇÓ DE POBLE ALS QUE VENEN FUM.


Rafa. Nova Olivella BTT.












































9 comentaris:

  1. Soy Jorge, de St. Pere Molalta; ole tus huevos, con perdón Rafa i como no Nova Olivella. No sabe éste ayuntamiento lo que se pierde. Sois un grupo de gente, que lo único que pretende és hacer piña en vuestro municipio, y luchar por el deporte de la btt, no creo que sea nada malo.
    Os doy todo mi apoyo, suerte.

    ResponElimina
  2. Vuelvo a ser yo, Jorge; un 10 a vuestra labor, un 10 a vuestro compromiso, y un 10 al Nova Olivella. A mi tampoco me gusta que me prohiban las cosas en un país democrático como és éste. Suerte. Si puedo me apunto al movimiento.

    ResponElimina
  3. M´ha animat el Jorge a escriure això; la veritat que em don molta vengonya, no acostumo a escriure res per internet, sóc molt tímida.
    Només dir; que m´agrada veure que encara queda gent amb cor, gent amb un compromís. Ajuntament d´Olivella, només és esport, no fan mal a ningú. Sort Nova Olivella. Ah! Sóc la Marga.......Si puc, jo també aniré.....

    ResponElimina
  4. Sóc betetero desde fa 10 anys, tinc 25, i em dic Xavi. Sóc d´un poble molt petit entre Olesa de Montserrat i Terrassa, Ullastrell. Porto competint tota la vida, he canviat de bici 6 vegades, he competit a tot arreu de Catalunya i part d¨Espanya i França. A mi ningú em diu, que no puc passar pel parc Natural del Garraf. Això és indignant.
    Bona sort, Nova Olivella Btt.

    ResponElimina
  5. VISCA EL NOVA, I FORÇA PER CONTINUAR LLUITANT PER L' ESPORT. DESPRÉS D'AJUDAR MOLTS ANYS A L 'ORGANITZACIÓ DELS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS AL MUNICIPI I FER PROPOSTES TANT INTERESANTS COM LA GINCANA D'ESTIU (PROPOSTA REALITZADA PER L'ORGANITZACIÓ DEL NOVA AMB UN RESULTAT IMPORTANTISSIM, ES PODRIA DIR QUE L'ACTIVITAT PER NENS AMB MÉS ASSISTÈNCIA DE LES FESTES) E IMPULSAR LA B.T.T COM A PRIMER I ÚNIC(ENCARA) CLUB QUE FOMENTA AQUEST ESPORT AL MUNICIPI, ENS TROBEM AIXÓ.
    TOT I AIXÍ, TENIM AQUESTA I MOLTES MÉS PROPOSTES QUE ENCARA QUE SIGUI SENSE EL RECOLÇAMENT LÒGIC QUE HAURIA DE PRESTAR L' AJUNTAMENT, LES TIRAREM ENDAVANT.

    ResponElimina
  6. Hola, soy Ricardo de Vilanova, no sabia que teneis un a sección de btt, porque siempre os he seguido con el tema del fútbol sala, al que me dedico yo desde hace mucho tiempo. Os conozco un poco de la Liga Ciutat de Vilanova, donde mi equipo también participa. Quiero deciros que; desde hace un tiempo yo también me dedico a la btt, saliendo los domingos con unos colegas del trabajo, en muchas ocasiones nuestras salidas pasan por vuestro municipio y como no, por el parque natural del garraf. Como os he dicho antes os sigo muy amenudo en el blog, y observo que éste club vuestro es un pilar para el deporte y lo social de Olivella, por eso doy un 10 al Nova Olivella. Me siento orgulloso de haberos conocido en las pistas, y esporo hacer lo mismo en la btt.
    Animo, un saludo.

    ResponElimina
  7. Soy Jorge, el del otro dia; me dió tanta rábia como se os trata desde el ayuntamiento de Olivela, que me he enganchado a vuestro blog. Sigo en las mías, no os dejeis pisar. Estais haciendo algo muy bonito por el pueblo de Olivella y sobretodo por el deporte de la btt. ¿Quién no tiene una btt en estos tiempos?¿A quién no le gusta hacer sus saliditas por la naturaleza, y sus buenos desayunos con cerveza? Como dirian los catalanes , endevant nois.

    ResponElimina
  8. Hola, sóc la Marga, al colega del Jorge. El tio pesat vol que escrigui alguna cosa al vostre blog. I com ja vaig dir l´altre dia, sóc una mica vergonyosa, no m´agrada parlar gaire. No sé que dir; així que com diu el Jorge, endevant nois. Visca el Nova Olivella.

    ResponElimina
  9. he leido el blog de la btt y estoy flaseado de lo del Purito. Estoy a altas horas de la mañana viendo la retrasmisión de la Vuelta, y no me puedo creer, que éste hombre sea el mismo que estoy viendo por la tele. Por cierto, soy Flipi, bueno así es como me llaman mis colegas. Realmente me llamo Ismael. Soy del Bruc, como el colega que os escribe en el otro blog de la btt, el tal Antonio de la seat.
    Me dedico basicamente a salir los domingos en bici de carretera como el Purito, pero sigo muy a fondo la btt, en las revistas y en algunas cadenas de televión. He estado leyendo todo sobre vuestras revindicaciones, y deciros; que sois muy grandes. He haya entrado en vuestro blog no es una casualidad, tengo un colega que vive en Mas Milà y siempre me dice que os visite, y aquí estoy amigos. Si voy a ver algún dia al colega, os pego un toque.
    No perdais la esperanza de tener una vida mejor, un saludo.

    ResponElimina