divendres, 9 de desembre del 2011

DECIDIDAMENT TENIM A SOBRE UNA GRAN MAL-LADITZIÓ. AQUEST ANY SI TOCA; LA LOTERIA DE NADAL. 2ª PROBA DE FOC, DIUMENGE.

Com en altres partits, aquest dijous tampoc va poder ser, contra el 14º clasificat de preferent, Blue Brick Musical Bar. Un èquip que es trobava amb 0 punts al igual que el Nova, però una posició per sobre. Era una oportunitat d´or, per trencar aquesta mal-laditzió que persegueix al nostre èquip aquesta temporada, una temporada en la qual el Nova no sap el que és guanyar, ni a la copa, ni a la lliga. L´última victoria va èsser al 1º Trofeig de fútlbol sala del Nova Olivella, a principis d´octubre. Un Nova que a priori es presentava a la lliga amb un bon èquip, però que al final, la mala sort de cara a porteria, les pàjares en defensa i les importants lesions a la zona atacant de Félix, Pablo, etc..., han fet que la posició a la lliga sigui la 15ª i última, amb 0 punts.
El partit de dijous, era d´aquells on no es pot perdre la oportunitat de remuntar el vol, però novament les lesions de Félix i Pablo, la sanció de Tomás d´un partit, i la baixa també de Pedro, a la porteria, tornaven a baixar el potencial de l´èquip de Jaume Carol. Jonay, a la porteria; Javi Basart, Oscar, Jorge, Juan; Stephen i Javi Bernabé, farien un bon partit, però tornarien a caure en el pou.
Una primera part on s´avançaria l´èquip visitant (el Nova), amb gol de Jorge (el llop de Trujillo), 0-1; però abans de la mitja part, igualaria l´èquip local (Blue Brick Musical Bar), 1-1. Una llástima, no haver aguantat el resultat. Un principi de la segona part, nefasta. L´èquip local li endosaria al Nova 3 seguits i gaire bé remataria el partit, 4-1. Però les ganes de demostrar que encara hi ha caràcter al Nova, va fer que Lonny en primera instància, i Oscar finalment, maquillesin el resultat final. 4-3. Els tres punts desaparèixen, i el Nova s´enfonsa una miqueta més.
Diumenge a les 16H, pista interior, Casernes, toca: Materiales Chacon Gamma (13º).Un altre nova oportunitat a la zona baixa de la lliga.

SORT NOIS DEL NOVA, US FARÁ MOLTA FALTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada