diumenge, 4 de desembre del 2011

DERROTA AMB BON JOC, I DOS PROVES DE FOC.

A la foto del nostre company, Stephen observem la sorpresa del resultat del Nova Olivella, aquest dissabte passat a la pista exterior de Las Casernas. Un partit on l´excivisió del Nova no va servir de res, com en altres partits, sembla que el Nova té un conjur d´aquells que et porten directe al pou. Un partit que començava a les 21h de la nit, contra La Sidreria, antic HSO. Una primera part on el Nova va dominar per complert el joc, però de nou l´èquip contrari es va anar al descans amb un 1-0. Com de costum, i amb impoténcia, Jaume Carol tornava a fer el seu crit de guerra, per superar la remontada a la segona part. Una segona part on el primer a marcar va tornar a ser La Sidreria, amb un gol d´aquells ven xorras, amb un domini total del Nova. 2-0. Poc després arribaria el gol just del Nova, obra de Jorge. 2-1. Però quan el Nova estava a punt de fer fer l´empat, si el segon gol de La Sidreria havia sigut ven xorras, el tercer va èsser de la mateixa qualitat. 3-1. Després arribaria un altre gol de La Sidreria, de doble pènal, i un del Nova, obra de Lonny. 4-2. Bon partit dels homes de Jaume, però nova derrota, i seguim amb 0 punts.

Aquest dijous, 8 de desembre, partit crucial, Blue Brick Music(14º)- Nova Olivella. A les 9H. Pavelló interior.

I diumenge, 11 de desembre, segon partit crucial, Nova Olivella- Materiales Chacon Gamma (13º). A les 16H. Pavelló interior.