dimecres, 8 de febrer del 2012

REUNIÓ D´URGENCIA AMB L´AJUNTAMENT D´OLIVELLA, PER PARLAR DE LA ZONA DE FÚTBOL SALA, AL CAMP GRAN DE GESPA ARTIFICIAL.

Ahir, dimarts 7 de febrer, a les 17´30H, una delegació del Nova Olivella (Jaume Carol (vice-president) i Rafael Linares (Tresorer)), a èsser convidada a una reunió per parlar amb els reponsables de l´obra del camp de fútbol, sobre els problemes de marcar un camp de fútbol sala. A la taula rodona de l´ajuntament es reunien, els dos representants del Nova, dos representants del projecte de l´obra i dos representants del nostre ajuntament. Els responsables de l´obra es van dirigir als del Nova Olivella, per transmitir les males noticies, per poder marcar un o dos camps de fútbol sala a la gespa artificial. RESULTA: Que el sistema de linees de marcatge, no és amb pintura (una pintura que duri, no existeix), es per talls. Es fa el tall a la gespa i s´ingerta la linea on es desitgi, sempre mirant de fer el mal menys posible a aquesta gespa. Fer més linees (fils) al camp, camp de fútbol sala, és fer un mal major, després de les de fútbol 11 i de fútbol 7. El Nova es sent enganyat, per el que es va prometre a l´agost, per part de la empresa que posa la gespa, es sent impotent a l´hora de explicar a tots els seguidors d´aquest esport, que això pot ser un problema, i desideix no ser responsable, obligant a l´empresa a seguir endavant amb lo promés, que de passar alguna cosa dolenta a la gespa, el Nova sigui el culpable. NO CAMP DE FÚTBOL SALA...... El Nova pregunta a Empresa de la gespa...... què a camvi d´aquest engany? Empresa, diners no. Nova, Especies? Empresa, Un petit camp de fútbol al costat dels vestuaris, amb gespa artificial, sobrant d´un altre camp, pels més menuts, i formigó al terra de les banquetes i els vestuaris. Per altre banda, es demana presupost per pintar la pista de fútbol sala de Las Colinas, per poder entrenar, sobretot a l´hivern, on el Gantxo és una pista de gel, i es demana al ajuntament poder disfrutar també del camp de fútbol 11 i 7, per fer també entrenaments, i algún torneig si fos nesesari, encara que fos amb pintura d´aquesta que dura uns dies.
Es proposa per part de l´ajuntament una idea per fer rentable el camp, encara que sigui per el manteniment, després d´un any gratuit. Promoure una lliga de fútbol 7 a la comarca del Garraf, on es posible que el consell comarcal d´esports del garraf, estigui molt interesat en Olivella. Segons els representants de l´ajuntament, tot podria estar en marxa el pròxim setembre. I els mateixos senyors, proposen al Nova Olivella, recombertir el club en fútbol 7, podent arribar a tenir un parell de clubs d´Olivella representant aquesta lliga. El Nova desideix, pensar i proposar als seus socis, jugadors i institucions, que es doni una resposta si aquesta aventura arriba a bon port. Després dels aconteixements de fa pocs dies a la Lliga Ciutat de Vilanova, seria una opció molt positiva per el nostre club. Els temps ens dirà que opció pendre. Proximament, es demanarà una junta, per parlar de l´actualitat i del futur. Gràcies.
El que volgui saber alguna cosa més, posar-se en contacte amb; Jaume Carol o Rafael Linares.

AUPA NOVA, SEMPRE AMB L´ESPORT DE LA PILOTA.

2 comentaris:

  1. Es una lastima lo del campo de futbol sala, pero siendo ese el sistema para marcar los campos es un poco arriesgado hacer tantos cortes, en cuanto a los del futbol 7, bueno yo soy el ultimo de los jugadores en llegar pero no lo veo mal la verdad ya que de esta manera aprovechamos mas el campo y las instalaciones, será cuestión de que la directiva lo hable, creo como bien dices viendo el trato de la liga hacia los clubes de Olivella es una buena opción. Saludos a tod@s

    ResponElimina
  2. Me parece una gran idea, que el Nova Olivella haga realidad una liga de fútbol 7 en Olivella, a nivel de todo el garraf, seria un sueño cumplido.
    Un saludo.

    ResponElimina