dilluns, 27 de febrer del 2012

UN NOVA AMB MOLTES BAIXES, VA PLANTAR CARA AL LÍDER. EL RESULTAT DE 0-7, NO VA REFLECTIR EL JOC EXSIVIT PER L´ ÈQUIP DE JAUME CAROL. TORNA LA COPA.

Abans d´ahir dissabte 25, a les 21h de la nit, el Nova tornava a la lluita de la salvació contra l´intractable líder de la competició, el Bar Granja Tac. Un partit que a priori es veia molt difícil per treure un bon resultat, però que deixant al marge el resultat de 0-7, el Nova va plantar en tot moment cara, i fins i tot va disposar de molt bones oportunitats, a la primera part. Una pista, l´interior de las Casernas, amb molt poc ambient, per les hores tant nocturnes d´un dissabte de gresca. Un Nova, que es presentava amb moltíssimes baixes en la seva alineació titular, on el capi, Oscar, era l´home més perillós amb qui podia comptar el míster, sense treure valor a la resta de la plantilla. Una primera part on es va arribar al descans amb un 0-3, a favor de l´èquip visitant, molt irreal. Després de tindre el Nova tres grandíssimes oportunitats, que no va saber rematar. Oportunitats errades, davant d´un èquip que trobava en falta el seu porter, lesionat, i dos cambis a la banqueta. Tot i això, el Bar Granja Tac, va demostrar la seva convicció de líder, i va resoldre contundentment. A la segona part, el Nova amb una banqueta curta,sense devanters, i amb la solució de Pedro, com a jugador, va acabar de caure per un 0-7. Un partit amb una primera part igualada, i una segona on només va existir un líder sólid.
Aquest cap de setmana que ve, torna a parar la lliga, i torna la copa (8º de final) i els partits suspesos a la 18ª jornada de lliga, on el Nova tindrà descans.

NOTICIA. El Nova Olivella F.S. ja no és cúer de preferent. El Nova és 14º amb 7 punts, i el Blue Brick Music Bar, amb 6 punts, pasa a la 15ª, i última posició. (Un Blue Brick, que aquest cap de setmana també sortia de les Casernes amb una contundent derrrota enfront del Cau Vilanova, per 0-5). Una dada que no significa gaire, per la diferencia d´un punt, però que estic segur que motivarà a l´èquip de Jaume Carol. Feia molt de temps que el nostre èquip no abandonava aquesta última posició, i pels seguidors i aficionats és un motiu d´alegria. Ara toca acostar-se al nostre vell conegut, Gebo, que es troba amb 9 punts, i per sobre, la Pizzeria Il Forno, amb 13 punts.

El cap de setmana del 10-11 de març, 19ª jornada de lliga: La Venta (3º)- Nova Olivella (14º).

Sort Nova a la lliga, el somni una mica més aprop.

1 comentari:

  1. siento no haber ido a jugar, llevo todo el fin de semana con cinusitis ,mocos i a 39 de fiebre.... nos vemos contra la venta.
    9 del nova.

    ResponElimina