dilluns, 6 de febrer del 2012

UN PARTIT SENSE HISTÒRIA. LA 18ª JORNADA DE LLIGA QUEDA AJORNADA FINS EL CAP DE SETMANA DEL 25-26 DE FEBRER.

Aquest diumenge, 5 de febrer, a les 16H a la pista interior de las Casernas, s´enfrontaven dos èquips amb situacions molt diferents, el GB. La Torre, en una plácida 5ª posició, y amb el màxim golejador de la lliga; i un Nova plè de baixes importants, i amb la misió de sortir del pou, el més aviat. Començaba el partit amb; Jonay ( a la porteria); Oscar (capi) i Javi Basart (en la zona d´abaix); i Lonny i Stephen (en la zona atacant). El retorn del míster a la banqueta, després d´una setmana. Una primera part on el GB. La Torre, se´n va emportar un parcial de 5-1 (Oscar), i on el més ve que va fer l´èquip de Jaume Carol, va ser arribar a les 5 faltes de l´èquip contrari, però no les va aprofitar. Una segona part, on La Torre, va acabar de rematar el partit, amb un pletóric nº 11, que va acabar amb 4 gols i gràcies. Un segon gol de Oscar (el capi), i una doble falta fallada, per Lonny, va donar el resultat final de 9-2.
RECORDEU: QUE LA LLIGA CIUTAT DE VILANOVA QUEDA PARADA FINS AL CAP DE SETMANA DEL 25-26 DE FEBRER, PER PROBLEMES D´HORARIS, AQUEST CAP DE SETMANA I EL SEGÜENT, 11 I 18. LA RECOLLIGA DE PAPERS SERÀ: 23 DE FEBRER.

PRÒXIM PARTIT: NOVA OLIVELLA (15º)- BAR GRANJA TAC (LÍDER). 25-26 FEBRER. ENCARA PER DEFINIR.