divendres, 30 de març del 2012

ARRIBA EL DERBI D´OLIVELLA. UN DERBI QUE SEMPRE PORTA MORBO, DINS I FORA DE LES PISTES.

Aquest diumenge 1 d´abril, a les 11H, pista interior de les Casernes, està asegurat el morbo de la jornada, entre els dos èquip de fútbol sala d´Olivella. Nova Olivella- CD. Olivella. Un partit que enfronta la rivalitat de dos èquips del mateix poble, dins i fora de les pistes, on tothom vol guanyar.... Un partit, que a priori segons els números a la lliga, el favorit és el CD. Olivella, amb el seu presi Antonio, en una situació cómode a la meitat de la taula, de la lliga. Però que ja, la temporada pasada, el Nova va ser capaç de remuntar a l´ùltima jornada, quan es jugaba el descens, on va acabar guanyant per 3-2. Aquesta temporada, el parcial és de 1-0 pel CD. Olivella, el qual va saber treure suc de les seves poques opcions en un partit de la primera volta amb molta tensió, faltes i amb un Nova que va plantar cara, fins a la mitja part, on tres xut llunyants del CD. van rematar el partit. L´història del derbi, comença .... desde fa anys.... a les 24H d´Olivella, on el Nova a sigut sempre la béstia negra del CD, (organitzador del torneig), i on a l´història de la lliga de preferent, el CD, porta un 2-1 (jungant sempre com a local), sobre el nostre gran èquip. Diumenge es viurà un nou derbi, que a preferent, ja serà el quart, un derbi que arribarà en un dia una mica crític, el dia de la Palma, i on molts dels seus jugadors s´enfrontarán al seu ex- èquip. Per part del Nova (Pablo, Jonay, Lonny), i per part del CD. ( Dani, Sergio, Claudio)... un partit per veure´l al màxim nivell de decibelis..... Les ganes que es tenen uns als altres, faran molt complicada la tasca del col-legiat, a l´hora de ser just. Sobretot el que espera tothom és, passar-s´ho be i esportivitat dintre i fora del terreny de joc.

ANEU A ANIMAR AL NOVA..... EL VOSTRE ÈQUIP. No hi faltarà ningú diumenge a la pista interior de les Casernes, sembla que Jaume, podrà comtar amb tothom per el matx.

ÚLTIMA HORA...... Tomás serà baixa d´ùltima hora, perquè tindrá que cumplir una sanció d´un partit. Una baixa molt important pel Nova Olivella, on té un dels seus mijors homes. Llástima la sanció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada