dijous, 15 de març del 2012

NOVA DERROTA CONTRA LA VENTA, A LA 19ª JORNADA DE LLIGA, PER 5-2. ES PODRIA FER JUSTICIA AMB TOMÁS MARTÍNEZ, AQUEST DIJOUS A LA REUNIÓ DE LA LLIGA.

Diumenge 11, a les 10H a la pista exterior de las Casernas, mentres el btt, amb Valentí, corria la Cursa de Moja, el Nova Olivella F.S, tenia una nova oportunitat de remuntar el vol a la lliga i acostar-se una miqueta més o superar al sempre rival, Gebo. Però el potentíssim La Venta, no donaria opcions de fer realitat aquest somni. No es pot dir que el Nova no donés guerra a La Venta, fins tenir al seu abast un 3-2, Pedrito fent funcions de jugador va fer els dos gols del Nova, un de jugada i altre de falta; però finalment el potencial de l´èquip local, va doblegar a un Nova (amb 7 punts), amb més cor que joc. Si alguna cosa tenim que dir, de positiu va ser, que: també van caure, el nostre seguidor i cúer de la lliga, el Bar Blue Brick, i el nostre antecesor, Gebo, i tot continua igual...... Xum Canyelles 5- 2 Gebo (9 punts), i CD. Olivella 6- 3 Blue Brick (6 punts).
AQUEST DISSABTE, 17 DE MARÇ, A LES 20H, PISTA INTERIOR, TOCA: NOVA OLIVELLA F.S.- XUM CANYELLES.
TOTHOM A ANIMAR, AL NOSTRE ÈQUIP.

Nova Olivella F.S., amb l´esport de la pilota.

ÙLTIMA HORA: TÓMÁS MARTINEZ, PODRIA TORNAR AQUEST DISSABTE A LES PISTES, DESPRÉS DE QUE AVUI, DIJOUS, POSIBLEMENT SIGUI PERDONAT DE LA SANCIÓ DE 30 PARTITS.
Després d´entregar el jugador un escrit on explicava a la Lliga Ciutat de Vilanova, tot el subceit aquell dia, i demanar perdó, la lliga a estudiat perdonar-l´ho i fer-l´ho tornar a la competició. Avui sabrem, si Jaume Carol, pot comptar amb ell, per dissabte. Si això acaba així, serà una gran noticia per tota la familia del Nova Olivella, i s´haurà fet justicia.
I per altre banda.. el Nova podria fer una nova incorporació, en els pròxims dies, a la zona defensiva, d´un vell conegut nostre, que va participar amb nosaltres a les 24h d´Olivella, del 2010..... Us anirem informant de tot el que passi, amb aquests dos temes d´actualitat.......

1 comentari:

  1. ya tengo ganas de que sea sabado para jugar!!!! llevo demasiado tiempo apartado sin jugar!!! ( carnavales , enfermedad.... espero kon ansia este sabado!!!! y ojala vuelva tomas!!!!

    9 del nova.

    ResponElimina