divendres, 30 de març del 2012

SEMBLA QUE EN PRINCIPI, NO HAURÀ LLIGA DE FÚTBOL 7 A OLIVELLA.

El passat, dijous 15 de març, a les 17H a les oficines de la Crevillera, el departament d´esports (Sr. Salva i el Sr. Miguel), l´alcalde d´Olivella (Sr. Mas) i els representats del nostre club (Valentí i Rafa), es van reunir per tractar del futur del nostre club al municipi, el dia de l´esport i altres temes d´interés.
La primera dada va ser; la baixada d´ajudes a totes les entitats del nostre municipi, per culpa d´aquesta forta crisi que asoleix el nostre pais. En principi, semble que es respectaran les subvencions d´aquest any, l´any que ve déu dirà. Retallades al dia de l´esport,amb les mínimes activitats, inclús eliminació del petit berenar de cada any. Retallades a les festes d´Olivella, amb 3 dies aquest any. Eliminació momentanea de la Cursa del Margalló, amb una passejada popular, etc..... tot de lo mateix.
Compromís amb el dia de l´esport del Nova? Tot depend del compromís de la gent, per donar un cop de mà, i després una petició formal al nostre ajuntament del que fa falta. Si tot això es cumpleix.... el Nova tornarà un any més a participar al dia de l´esport d´Olivella. Fins i tot, aquest dia, té la posibilitat d´augmentar a dos dies, un concentrat a la zona del cole, i un altre al camp de fútbol i el camp de tir al plat. El dia 12 d´abril, en una nova reunió el Nova exposarà la seva desició, i demanarà el que pensi que és just.
Sembla que la lliga de fútbol 7 d´Olivella, al nostre camp de gespa artificial, no serà posible de moment. Segons el Consell d´esports del Garraf, ja hi ha una a Vilanova, i ademés les empreses que en principi haurien gestionat aquesta lliga, demanen per adelantat una inversió de 24.000 Euros, per nous vestuaris, de l ´ajuntament, el qual no ho pot sufragar. Així que si voleu lliga de fútbol 7, l´any que ve, per ara tindrá que ser a Vilanova. Igualment, el Sr. Miguel, es compromet a pasar-nos informació de tot això, i de seguir insistint en una futura lliga al nostre municipi, al Consell.

Nova Olivella, amb l´esport del nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada