dijous, 31 de maig del 2012

EL NOVA VA TORNAR A CAURE, I ACABA UNA LLIGA MOLT AGÒNICA, PENÚLTIM.

Diumenge, 27 de Maig, a les 12h, es jugaba l´ùltim partit de lliga de la temporada, amb el D´Lux (ara Alegria), on ni l´èquip visitant, ni el Nova es jugaven res, només el pretigi després d´una mala temporada. Jaume Carol es presentava amb els mateixos 5 homes i dos més de les ùltimes jornades. (Pedro, Jonay, Juan, Oscar y Stephen/ Tomás i Lonny). La resta no apereixerien, per culpa de les lesions, problemes personals o treball. Un partit, que desde principi es posaria genial per l´èquip local, el Nova, amb l´1 a 0 de Stephen. Però no tardaria gaire l´Alegria de remontar, i arribar al descans amb un 1-2. El Nova, volia donar l´ùltima alegria a la seva afició, i estava motivat per una segona part de remontada, però els gols de Oscar i Tomás, no van servir de res, quan l´Alegria va acabar perforant la porteria de Jonay en 5 ocasions més.3-7 resultat final. Un partit que tampoc va poder ser, i un Nova que acaba 14º, amb 6 punts, 2 victories i un empat. Una lliga per oblidar. Mai a l´història d´aquest club, havia sigut tant gran l´humillació. Ara toca, una junta de la direcctiva, i seguidament, si fa falta una asamblea de socis. Un present, un passat i un futur, incert.............

Recordeu, que es següeix entrenant, però al camp de gespa artificial, dimécres a les 20H.

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.