dilluns, 21 de maig del 2012

A FALTA DE L´ÙLTIMA JORNADA DE LLIGA, EL NOVA ES NOU ÈQUIP DE PRIMERA.

Ahir diumenge, 20 de maig, els homes de Jaume Carol van tornar a caure estrepitosament per golejada, i va acabar d´enfonsar més aquest èquip, que aquesta temporada a anat de fracás en fracás. Un potentissim F.S. Cubelles, va endosar una golejada massa gran , per el que es va veure a la pista, a un Nova, es presentava amb només 5 jugadors (entre ells, dos porters, Pedro i Jonay), els defenses, Oscar i Juan, i un home en punta, en ratxa, Stephen. Als 11 min. el Nova es posava per davant, amb un golás de Juan. Però abans del descans, el Cubelles, tornaria a la realitat a un feble, però amb molt cor, Nova Olivella, remontant el partit, 1-3. Stephen no tenia el dia, i va completar un partit amb 4 tirs al pal i dos més aprop dels pals laterals de la porteria del Cubelles. Una segona part, on els homes de Rafael Linares, per la baixa de Jaume (temes familiars), van lluitar de valent, però on el físic, i la falta de banqueta, els va fulminar amb una estrepitosa golejada de 1-10, pel Cubelles. Un èquip, el Nova, que en les ùltimes jornades, a estat jugant amb 5 tios, i on a tingut que veure´s abocat al pou, que ningú desitjava. Nova- Sidreria: 0-5, Nova-Blue Brick: 4-8, Mat. Chacon- Nova: 7-5, Nova-Gebo: 1-7, i aquest ùltim partit. Només queda acabar el proper cap de setmana i plantejar-se un futur més prometedor. La directiva tindrá que decidir, i pendre les decisions que calgui. El que està clar, es que una temporada que semblava molt prometedora, amb potser la mijor plantilla de molts anys, molts dels seus components (incluida la directiva) no ha demostrat el seu compromís amb el nostre club. Donar un 10, als nois que aquest cap de setmana van donar-ho tot a la pista, amb tot en contra. Fins i tot, l´àrbitre va tenir que felicitar el coratge d´aquests 5 amics del Nova.  I gràcies també al FS. Cubelles, pel seu comportament dintre i fora de la pista, on van demostrar que són uns senyors. primer demanant els seus temps morts , perquè descansesin els nostres nois, i després per donar l´OK de finalitzar el partit abans d´hora, després de consoltar-nos l´àrbitre, al qual també li donem un 10. No deixem que l´ùltim partit sigui un funeral, acavem com a senyors, i demostrem que som un exemple. Gràcies.

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota. Més que un club, una familia.