dimecres, 23 de maig del 2012

"SORPRESA D´ÙLTIMA HORA", SEMBLE QUE EL NOVA OLIVELLA NO ACABARÁ CÚER A LA LLIGA. 30º JORNADA: D´LUX (ARA ALEGRIA) -NOVA, DIUMENGE 27, 12H. PISTA EXTERIOR.

Segons la taula clasificatoria de la web de la Lliga Ciutat de Vilanova, ja no consta el Nova Olivella com a cúer  de la divisió de preferent, sinó l´èquip de Vilanova del Cau, amb 0 punts. Un èquip que s´ha mantingut durant tota la lliga, en les posicions capdevanteres, i que per circunstancies que desconeixem, o a plegat o a sigut sancionat i expulsat de la lliga.  Un èquip que portava un historial força bo, amb 14 victories, 3 empats i 10 derrotes.  Us anirem informant......... En principi, la lliga a falta dúna jornada quredaria així;
1.- Bar Granja Tac (ja campió) Record de dos anys següits campió de lliga (al 2011 a primera i al 2012 a preferent) amb 72 punts, 2.- La venta, amb 65 punts3.- La Sidreria, amb 64 punts 4.- GB. La Torre, amb 54 punts, 5.- FS. Cubelles, amb 52 punts, 6.- Xum Canyelles, amb 50 punts, 7.- CD. Olivella, 8.- Materiales Chacón Gamma, amb 36 punts, 9.- Pizzeria Il Forno, amb 24 punts, 10.- Blue Brick Bar Music, amb 22 punts (amb un final de lliga expectacular, anant cúer gairebé tota la lliga), 11.- Gebo, amb 21 punts, 12.- Alegria, amb 19 punts (i ara mateix l´èquip més golejat, amb 159 gols en contra), 13.- Publiceda.com, amb 16 punts, 14.- Nova Olivella, amb 6 punts (7 punts, però livan treure un per presentar-se amb 4 jugadors a un partit) ( amb 2 victories, 1 empat, 64 gols a favor i 157 en contra), i per ùltim com em dit abans, 15.- Cau Vilanova, o punts, que sembla que ens han dit, que no es van presentar en l´ùltima jornada contra el CD. Olivella. (segons les normes: la no asistencia a una de les dos ùltimes jornades, et desqualifica directament, així que el CD. Olivella va guanyar per 5-0).

RECORDEU: QUE DIUMENGE HI HA UNA NOVA CITA AMB L´ÙLTIMA JORNADA DE LLIGA (LA 30º), ON EL NOVA S´ENFRONTARÁ AL D´LUX (ARA ALEGRIA). (DIUMENGE 27, 12H. PISTA EXTERIOR CASERNES). NO HI FALTEU, CAL ACABAR LA LLIGA AMB EL CAP VEN ALT.


RECORDEU TAMBÉ: QUE ELS ENTRENAMENTS, DE MOMENT ES FARÁN AL CAMP DE GESPA D´OLIVELLA, SEGONS ES VA DECIDIR FA UN PARELL DE SETMANES. (DIMÉCRES A LES 20H) (HI HA VESTUARIS, PORTAR BOTES MULTITACS PER NO CAURE, I ARA QUAN ACABI LA TEMPORADA DECIDIREM QUE FEM L´ANY QUE BE).





NOVA OLIVELLA F.S, AMB L´ESPORT DE LA PILOTA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada