dimarts, 25 de setembre del 2012

JA TENIM EL CALENDARI DE LA LLIGA COMARCAL DE VILANOVA DE FÚTBOL 7. DIMARTS, 2 D´OCTUBRE COMENÇAN ELS ENTRENAMENTS DEL NOVA AL CAMP DE FÚTBOL, A LES 20H.








Bueno, sembla que la nova lliga del Nova de fútbol 7 (Lliga Comarcal Vilanova de Fútbol 7), comença a agafar forma. Ja tenim a la web del Consell d´esports del Garraf les 22 jornades, on el Nova tindrá que lluitar per mantenir la categoria, o perquè no donar la sorpresa. "Su bautizo" com diuen els castellans, será el dia 17 d´octubre, dimécres, a les 22´30H, Estadi 2, contra ENERGIA COMITE PRYSMIAN. ALTRES COMPONENTS DE LA LLIGA: ATLETICO MAETILICO, BALDUFES, CAP COMPUTERS, CRAZY LIONS, VILLAMBROSA, EQUUS-VILAGROW, CAN TABACO, VETERANOS VILANOVA--KAIXO, CAUE I LA UNIO JOVE, un total de 12 èquips. 11 èquips que no posaran fácils les coses a l´èquip de Rafael Linares (que torna a les banquetes, on fa dos temporades a la Lliga Ciutat de Vilanova de fútbol sala, va èsser capaç de superar els trenta punts i salvar a l´èquip del descens a primera divisió. Nou repte per aquest jove entrenador de 41 anys, amb una experiencia nula al fútbol 7.
Per el moment el Nova segueix confeccionant la plantilla 2012-13, amb 11 jugadors a la plantilla, i amb l´incorporació aviat de dos més, fins un total de 14, que és els que permet la lliga.
Repeteixen 8 jugadors de l´antic èquip de fútbol sala, on la veterania segueix predominant amb; Oscar, Jaume (que torna), Pedro, Jonay, Juan, Stephen i Félix (recuperat ja dels seus problemes). I els nous: Roger Villanueva Martínez, Fco. Javier Gallardo Pérez, Alex González Asensio i Javier Morera Aliau. amb les posibles incorporacions aquesta setmana de Santi i Paco. Encara quedaria una vacant lliure, per l´incorporació d´un nou jugador. Ja anirem presentant la plantilla i parlant una mica més d´ells, sobretot dels nous......

Recordeu; que dimarts que ve, 2 d´octubre, el Nova comença els entrenaments al Camp Municipal de l´Olivella, a les 20H. No falleu i sigueu puntuals..........L´entrenament durará fins les 22H, més o menys. I de moment tindrem que compartir camp amb els veterans d´Olivella (mitg camp cadascú). Si intereses, cauria la posibilitat de tindre també els divendres... Anirem veient com funciona tot.

El Sr. Delegat, en principi, tornarà a èsser el nostre Presi, Lucas Madera Hernando, a no ser que aparegui algún voluntari. Em fet una oferta al ex-jugador del Nova, d´origen uruguaià, Carlos Alberto, per algún càrrec a l´èquip técnic, i estem a l´espera de la seva decisió.

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada