dilluns, 10 de setembre del 2012

LA DIRECTIVA DEL NOVA PRESENTA LA SEVA PROPOSTA, DE LA LLIGA DE FÚTBOL 7, ALS INTERESATS, A LA REUNIÓ DEL PK2, AHIR A LES 18H.

Ahir, diumenge 9 de setembre, a les 18H, la directiva del Nova presentaba la seva proposta als jugadors interesats pel dia 12, comptar amb ells o no, si el sorteig ens be de cara, i som un dels èquips el-legits per jugar la próxima temporada la Lliga Comarcal de fútbol 7 a Vilanova. Rafael Linares (tresorer del club, i la persona que a mogut tot aquest tema), davant de varios ex- jugadors del Nova, exposaba tota una serie de condicions, tant a nivel de club, com a exteriors, perquè aquest nou projecte arribi a èsser una realitat. Exposició de tots els peros i contras; 1.- Compromís de les persones que volguin participar en aquesta lliga representant la nostre entitat i el poble d´Olivella, 2.- Compromís, si passem el sorteig i entrem a la competició, amb els horaris i sobretot els dies.. que ja informarem a partir de dimécres.... 3.- I compromís amb els entrenaments.. encara no fitxats amb l´ajuntament, que ven aviat sabrem.....A nivel económic; el club exigirà: que cada jugador es pagui el seguro del Cosell del garraf ( uns 35 euros, l´any passat).  Segons les normes de la competició, el tope de inscripcions son 14. Ara mateix, probisionalment están a la llista; com a porters: Pedro i Jonay; defenses.....  Jaume, Roger; Rafa, Juan..... migcampistes:  Oscar, Paco.... Devanters... Pablo, Stephen, Félix i Tomás...... Faltarien 2 jugadors per completar la llista, .amb el dubte de Javi Basart, i algún més dels veterans que vulguin jugar.....També es busca nou entrenador i ajudant per portar aquest nou projecta.  3 places lliures per ara......i esperem... que molts voluntaris als veterans d´Olivella.
Tant la directiva com els jugadors interesats, van sortir de la reunió amb un gran sonriure i el més important.. amb la sensació de la feina ven feta sobre aquesta competició, el temps ens dirà si hi ha o no compromís, potser el més important de tota aquesta història.

Recordeu; que dimécres sabrem si comença o no aquesta gran travesia del Nova Olivella F.S. a les 19H, sorteig dels èquips nous, i a les 19´30H reunió informativa de la llista definitiva de la lliga 2012-13. Esperem tenir sort i no quedar fora. (instal-lacions del club de fútbol de Vilanova).

Ens arrivan rumors poc creibles.... que l´Olivella també a reservat una plaça en aquesta lliga. Segons la nostra directiva, que el passat dimécres va parlar amb membres de la directiva d´aquest club, l´Olivella no tenia l´intensió d´inscriure´s en aquesta competició, potser a sigut un tema d´estrategia... ja vorem que pasa finalment........

Nova Olivella, amb el món de la pilota.....

El Nova es sol-liraditza amb el moviment de pares de la guarderia. Volem un poble, no una ciutat fantasma.


Demà tothom amb la btt a les 9H a Mas Milà, per coronar el Castellot (Diada de Catalunya).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada