dijous, 13 de setembre del 2012

PER FI, EL NOVA OLIVELLA JUGARÀ LA LLIGA DE VILANOVA DE FÚTBOL 7. COMENÇARÀ SOBRE EL 15 D´OCTUBRE.

Ahir, dimécres 12 d´octubre es va fer el sorteig (primer dels èquips nous, 19H, i després el de la lliga (on ja apareixia el Nova, a les 19´30H). El nostre company, Félix ( en representació del club va ser l´espectador de luxe del nou cicle de la nostre secció).
Un sorteig pre-liminar, on no va fer falta deixar fora cap dels èquips nous, es van presentar 6, i hi havia sis places lliures, després del no, aquest any d´un dels antics de la lliga de fútbol 7, el Publiceda.com. (vell conegut nostre, també de la lliga Ciutat de Vilanova de fútbol sala).
Així que tot fet, i ja a dintre..... es va passar al sorteig "puro i duro", les divisions i el calendari.... Així està estructurat: 1ª Divisió, 2ªA Divisió i 2ªB Divisió. En aquesta última jugarem nosaltres, juntament amb tots els èquips nous... Els dies que es jugaran les tres divisions serán; els dimécres. Horaris que ens poden tocar: a les 22h, a les 22´30h o a les 23h. Es jugará en quatre camps al mateix temps; un a l´estadi de Vilanova, i tres al adjunt.
Avui mateix s´ha fet la resta del pagament d´inscripció 220 euros ( recordeu que ja es van pagar 100 euros de paga i senyal la setmana pasada), en total 320 Euros, que val l´inscripció.
Recurdeu també; que tot el que tingui fet el carnet d´esportista de garraf, té un nº de carnet, amb el qual pot participar a aquesta competició. O sea, que els que ja han participat a la Lliga Ciutat de Vilanova, quansevol any, ja tenen aquest carnet i aquest nº. Els nous participants que no tinguin aquest carnet, tindrán que aportar al club, una fitxa ténica (o sea totes les dades,  Direcció, poble, teléfon, e-mail, etc...), 1 fotocopia del DNI, 1 foto de carnet, i més endavant la quantitat que el consell estipuli del seguro de cada jugador, que encara s´està mirant. (el seguro tos),  (per que us feu una idea, sobre uns 40 euros, que tindreu que abonar al club). Tenim temps per aportar tota aquesta documentació fins el 28 de setembre, pero el club, posa la data límit, el 21 de setembre. Tot el que no hagi entregat els papers i els diners abans del 21, quedarà fora de l´èquip. Sembla que haurà una bona llista d´espera. Tot el que s´apunti, té el deure i obligació d´asistir als entrenaments (que ja estem parlant amb l´ajuntament) i sobretot als partits. Penseu que segurament es quedarà fora algun company vostre. Siguem serius........ La lliga començara sobre el 15 d´octubre. Aquest any, es retrasa l´inici, perquè Vilanova alberga uns jocs... Abans de l´inici de la lliga, es farà la supercopa de de fútbol 7, entre el guanyador de la lliga 2011-12, i el de la copa.
Els arbitratges per partit, serán de 15 euros. Ja mirarem el sistema entre tots de pagament.......
Més imformació al nostre blog i a la web del consell d´esports del Garraf (fútbol 7).

En breus dies farem un enllaç desde aquí amb la web del consell. www.cegarraf.cat / esports de lleure/ fútbol 7.

Es busca entrenador competent pel grup técnic de la secció. ( no es cobra).  Interesats posar-se amb contacte; Oscar o Jaume. (Nova Olivella) o amb el blog.

Sort i bon inici de lliga.....

Nova Olivella F.S, amb l´esport de la pilota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada