diumenge, 16 de desembre del 2012

CALENDARI ENTRENAMENTS VACANCES DE NADAL DEL NOVA.

En la reunió del passat dijous, 13 de desembre, amb l´ajuntament d´Olivella, en la que van asistir com a representats de l´ajuntament (àrea d´esports); el regidor d´esports Miguel i el tècnic Salva, i gairebé a punt d´acabar, el nostre ilustríssim Sr. Joaquim (alcalde d´Olivella), i per part del Nova; Jaume Carol (vice-president del club) i Rafael Linares (tresorer del club)... a les 19H, a la Crivillera.
1º.- Calendari d´entrenaments de Nadal del Nova a les instalacions (Camp Municipal d´Olivella): es va decidir.... que el divendres 21 de desembre 2012 i el 4 de gener del 2013, s´entrenarà amb tota normalitat, i a partir del 4..... ja tot seguit........ I per contra, el divendres 28 de desembre 2012, les instalacions es trobaran tencades, a petició del Nova, no s´entrenarà.
2º.- El Nova es compromet amb l´ajuntament, a facilitar D.N.I i autoritzacions, de les persones que formen part del nou projecte de cantera, i que entrenen els divendres amb el primer èquip, per no tenir cap problema.
3º.- A partir de gener del 2013, entrará una nova legislació a les instalacions esportives de l´ajuntament d´Olivella...on hauran tarifes per llogar el camp a privats, i on en principi es posarà a subasta el bar del camp de fútbol. On l´ajuntament firmarà amb el que adquireixi el local un conveni directe, amb unes certes obligacions, horaris, etc......
4º.- El Nova Olivella, a partir de gener, compartirà camp, amb el Canyelles, èquip que vindrà a entrenar dues vegades al més, un divendres si, altre no.
5º.- Sembla que finalment arribarà la Lliga Comarcal de veterans a Olivella en el mes de febrer, però no de fútbol 7, sino de fútbol 11, amb diversos èquips (5 en total)....entre ells el Veterans d´Olivella, els de St. Pere de Ribes, etc....
I es planteja en el futur, portar també, part de la Lliga Comarcal de Vilanova de fútbol 7, al nostre estadi....potser aquest tema serà una mica més difícil, per temes burucrátics... però....... recordeu: que a aquesta lliga es van quedar molts èquips fora, per falta d´instalacions a Vilanova... i això podria ser una bona porta per Olivella..... us anirem informant.....
6º.- Em demanat als senyors Salva i Miguel, que ens informin d´alguna competició del Consell, per si l´any que ve, la secció de la cantera fos una realitat, ens aniran informant del tema...............
I en principi res més....estarem en contacte amb el nostre ajuntament, per si algún d´aquests punts.... fructifica, que esperem pel be d´Olivella i els seus esportistes que sigui així.

Una salutació....

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota..........

RECORDEU: Que aquest divendres es mirarà de buscar un o dos èquips, per jugar amistós a l´hora d´entrenaments, si no fos així, i no es trobes cap èquip, haurà entrenament normal, i partidet com cada divendres, entre l´èquip A i el B. BYE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada