divendres, 7 de desembre del 2012

UN NOVA IMPARABLE............AQUEST DIVENDRES PONT, NO HI HA ENTRENAMENT.

Una nit de somni, per un Nova Olivella que no para de guanyar......Una setmana més, l´ùnic èquip imbatut a la lliga. Un partit que pintava d´allo més difícil...un Nova que no sortia com a favorit, i un Equus-Vilagrow (2º), que es presentava amb un gran cartell (èquip menys golejat i segon màxim golejador). El Nova per la seva part tenia un cartell, d´èquip imbatut a la lliga, 2 empats i tres victories)...Però ara començava la lliga de veritat per l´èquip de Rafael Linares....els èquips capdevanters... Veient el potencial golejador de l´èquip contrari, el míster sortia amb un 1-3-3... amb un èquip normalment fitxe, amb la baixa d´ùltima hora de Xavi, al centre del camp. Jonay; Àlex, Jaume i Juan; Òscar, Paco; en punta el golejador Sergio (Alias: Aire)..... A la banqueta; Steve, Javi... i tornavan després d´una llarga lesió, Roger... i Félix........Una primera part, de control per part dels dos èquips, amb un respecte total, 0-0. On quansevol dels dos podrien haber-se avançat al marcador... I una segona part molt més moguda, amb uns primers minuts de domini de l´Equus, on Jonay amb tres parades va estar genial, i amb un altre que es va estavallar al travesser... i a partir d´aquí, el Nova va començar a explaiar-se... joc d´extrems amb un Félix expectacular en l´un contra un, i més del mateix, Sergio... que en una primera jugada, parant la pilota amb el pit, marca devant el porter..... i poc després en contraatac, torna a donar un altre alegria al Nova. Amb el 2 a 0...sorprenent... Rafael Linares dóna l´oportunitat als jugadors que menys minuts tenen, com Javi i Steve, i retorn de Roger,,  Arriba la lesió de Jonay, però aguanta fins al final del partit..... I en una de les jugades de presió a la defensa contraria, Javi aconsegueix robar la pilota al contrari, Félix se´l emporta i en un u contra u, aconsegueix posar al marcador el 3-0. Deliri de la banqueta, i decepció dels jugadors de l´Equus, que no s´ho arriben a creure... El Nova torna a guanyar, i el més important, a puntuar...segueix fent història.. i no sap el que és perdre...Això amb l´important baixa, desde el primer partit de lliga del seu ariete, Javini. L´afició del Nova ja té un nou ìdol que animar, i és Sergio, que porta 5 gols en els dos ùltims partits, està demostrant que Javini ho tindrà molt difícil per tonar a la titularitat. S´està posant molt car, jugar en aquest èquip... que per el moment té un rendiment excelent...... El Nova ja està 4º a la clasificació, i té més gana encara... a veure qui podrà parar als nois de Rafael Linares... de moment no a aparegut l´èquip que ho fagi realitat... i així espera el míster que continui...... 2 empats, 4 victories, un partit menys, 23 gols a favor, i pasa a ser l´èquip menys golejat amb 9 gols en contra.... 14 punts.... Ningú hauria esperant un començament de lliga tant explendit, i més amb una plantilla gairebé nova, però no és ciéncia ficció, és la realitat, i tenim que seguir disfrutant de tot això, que fa gran a aquesta familia, que és el Nova Olivella.

Dimécres que be, a les 23H, Anexe, Can Tabaco (7º)....... perquè no un altre victoria més..... tenim que tindre els peus a la terra, i seguir treballant a tope a tots els entrenaments...diu el míster... Rafael Linares... a final de temporada veurem els resultats......

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.......