diumenge, 16 de desembre del 2012

VICTORIA FÀCIL DEL NOVA...... CAN TABACO 2-NOVA OLIVELLA 4. CONTINUA L´ESCALADA......FELICITATS LUCA (FILL DE PACO). BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU 2013.




El dimécres passat, el Nova Olivella va tornar a desarrollar un altre vegada el seu gran potencial, i  ja no renúncia a guanayar aquesta lliga.... Una lliga que sembla que cada vegada més va definint els èquips cap devanters que lluitaran per ella...uns èquips molt a tenir en comte, i que entre ells està un estratósferic Nova, que està fent els deures, després de dos entrebancs, amb empats, a principi de lliga. Recordem que el Nova encara té un partit menys, que es jugarà el 2 de gener 2013, un partit contra el Balfufes Guia Only, que a priori serà per donar descans als titulars i fer jugar als nois de Rafael Linares, que a partits compromesos no han tingut gaires oportunitats... El Baldufes, un èquip, que segueix ocupant la penúltima posició, amb només 1 punt. Però, cuidado, no cal fiar-se i anar per feina, per conseguir aquests 3 puntets, que donarien força a al l´èquip revelació de la lliga, el Nova Olivella. Aquest dimécres, a les 23h de la nit, al annexe 1, s´enfrontaba el Nova i el Can Tabaco ( un èquip posicionat en mitg de la taula, amb molta juventud)... un partit d´aqueslls que fins que no el tens al sac i ven lligat, costa de portar....però Steve, amb el gol més ràpid de la lliga, a la primera jugada, després de la pitada inicial, posa al Nova per davant amb 0 a 1. Un partit que controla totalment el Nova, amb el tiki-taka en mitg del camp, amb Oscar i Paco, un Sergio que busca espais, davant... i una defensa molt segura amb... Steve, Jaume i Àlex.... amb un porter , ja mitg recuperat, Jonay. Fins que arriba el golás d´Oscar desde fora de l´àrea...... i 0 a 2. Però un relaxament de l´èquip de Rafael Linares i variacions de jugadors que entren al camp com; Juan o Javi....amb una empanada de la defensa, fa que el Can Tabaco, que no a fet res en tot el partit, s´acosti al marcador, marcant l´1 a 2. Mitja Part. Una segona part, on el Noava es posa les piles i torna a dominar la pilota en mitg del camp.... i en jugada de còrner, d´estrategia, Sergio, coloca el 1 a 3, al marcador. Poc després, Àlex, amb un golás per la banda, esquerre, anota l´1 a 4. Arriba novament la relaxació i els cambis, amb un partit ja sentenciat, i el Can Tabaco en un altre despiste de la zona defensiva, coloca el 2º gol de la seva comta particular... s´acaba el partit amb 2 a 4. I el Nova continua l´escalada a la primera posició, sense que ningú el pugui parar. Ja són 17 punts, en 7 partits jugats (atrasat un), 5 guanyats, 2 empats  i cap perdut, amb 27 gols a favor (5º en gols a favor), i amb 11 en contra (l´èquip menys golejat, empatat amb els Veterans de Vilanova-Kaiko (3º)). El Caue es manté lider indiscutible amb 21 punts i el Nova el segueix amb 17 punts, i un partit menys.......

RECORDEU: Que aquest dimécres que ve continua la 9ª Jornada de lliga, però el nostre èquip, a petició del pròxim rival, Veterans de Vilanova-Kaiko, aplazarà el partit a una nova data.... Així que el 2012, s´acabat pel Nova Olivella, que posiblement no acabarà 2º, per no poder disputar aquesta jornada, però que estarà amb dos partits menys..........RECORDEU, també, que el dia 2 de gener del 2013, es jugarà el partit ajornat en el seu dia amb, el Baldufes Guia Only, a l´annexe 1, a les 22H.

Bones Festes i com no, bon any 2013................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada