diumenge, 13 d’octubre del 2013

EL NOVA VA TINDRE QUE SUAR LA CAMISETA PER GUANYAR L´AMISTÓS AMB EL NOU VRAÇIL. NOVA OLIVELLA 3- NOU VRAÇIL DE VILAFRANCA PENEDÉS 2.

Un partit més de preparació per el Nova Olivella, de cara al començament de lliga que es farà aquest mateix dimarts, on el Nova encara no debutarà, pel tema de ser 11 èquips a la divisió. Encara tindrà que esperar una setmaneta més....Divendres passat, 11 d´octubre, a les 21´45H, es disputaba l´amistós entre l´èquip local, Nova, i un invitat d´excepció, el Nou Vraçil, un èquip de la 2ªdivisió de la Lliga Comarcal de F-7 de Vilafranca del Penedés. Un èquip totalment desconegut per la parroquia del Nova, però que després es demostraria, que la falta encara de preparació dels homes de Dani Torreño, i la qualitat i veterania del Nou Vraçil, fessin que quasi al final l´èquip visitant es pogues haver emportat el partit..... Un partit que durant els primers 20 minuts, va ser un tiqui i daca... dels dos èquips.... fins que un error del porter visitant, fes que Dani Reche, oportunista, marques el primer gol local..., 1 a 0. Aquest resultat no va cambiar fins a la mitja part, amb oportunitats per les dues bandes... Però la segona part, va portar l´emoció, fins al final del partit.... Un Nova que trobava a faltar un centre del camp sense Oscar, i un Nou Vraçil que pullaba el seu nivell... feia que el partit pogues cambiar... dintre les oportunitats del Nova.... Lluis Masana, al minut 15, falta desde fora de l´àrea, després d´una forta entrada d´un jugador del Nou Vraçil, i al pal dret.... un altre vegada pasada en contraatac de Sergioa Lluis en contraatac, i quasi..... un altre contraatac del Nova, de Exe... i falla incompresiblement.... al mateix temps el Nou Vraçil, també posaba a proba al porter del Nova, Xavi Galimany.... Marc... té en les seves botes el segon, però surt fregant el pal dret de la porteria de l´èquip visitant....en el minut 22.... la segona part es desideix allargar fins els 30 minuts, no com la primera dins de la legalitat amb 25 minuts...amb l´Ok dels dos èquips.... Xut del Nou Vraçil desde fora l´àrea, després d´una bona jugada de tot l´èquip, i se´l escapa la pilota al porter local, amb tant mala sort que va dintre la porteria... 1 a 1...minut 24. I seguidament en el minut 28, falta fora de l´àrea a favor del Nou Vraçil, i colocada marca el segon gol i la remontada de l´èquip visitant... amb la sorpresa i decepció de la banqueta local.... 1 a 2. Però el Nova no baixa els braços i continua atacant...  fins que un minut després, córner a favor del Nova desde el costat esquerre, i desde darrera arriba Steve i de fort cop de cap, posa l´empat a dos. 2 a 2, al minut 29´40. Queden uns segons i el que l´arbitre volgui afegir.... Dani Torreño mou la banqueta, i posa tot el seu arsenal... el Nou Vraçil es veu tocat... després d´aquest gol i el Nova veu el moment del miracle... i així és, Marc en el minut 32´20 segons, desde la banda esquerra i amb un gran trallazo, destrosa la porteria del Nou Vraçil, sense que el porter visitant pogui fer res... Alegria total de la banqueta del Nova, i decepció de3 l´èquip visitant, a pocs minuts del final s´ha deixat remotar un partit que ja tenien guanyat..... Un del al Nova, i un 10 també als nostres amics del Nou Vraçil.....Gràcies Nou Vraçil....

Dia 22 d´octubre, el Nova Olivella, comença la Lliga.......