dimecres, 30 d’octubre del 2013

UN NOVA QUE NO EL VA ACOMPANYAR LA SORT, I UN AT. MAETILICO, QUE EL SEU PORTER I ELS PALS VAN CAMBIAR EL RESULTAT DEL PARTIT. AT. MAETILICO 3- NOVA OLIVELLA F.S. 0. LA SETMANA QUE VE, NOVA OLIVELLA F.S.- PATATES FREGIDES BH.

Un Nova que tornaba amb la lliçó ven apressa de la setmana pasada, on in-extremis va treure un empat, contra un vell conegut de la parroquia olivellenca, At. Maetilico. S´enfrontaven a l´estadi del Vilanova, a les 22:30H, només havien dos aspectes prioritaris, el seu devanter, José, número 9; i el seu porter, Ferran, amb el número 1. Una alineació inicial, on la novetat era Javi, un premi merescut, després de la paciéncia i el bon exemple a la banqueta... amb les baixes importants per treball, del petit Dani Solé i el nostre capi, Òscar Madera. Una primera part, on el Nova sortia a tope, amb la convicció d´enportar-se els tres punts i donar la primera alegria a la seva afició, poca, però suficient a la graderia de l´estadi. Però en el minut 1, ja s´avançaria l´èquip local amb un fort xut, desde gairebé mitg camp, sense oposició devant, José, el 9, sorprenent a tothom, i deixant freda la banqueta del Nova. 1 a 0. A partir d´aquí un taki gol del Nova durant tota la primera part, on el gran protagonista, va ser el porter del Maetilico i els seus pals.... oportunitats de gol, domini total de la pilota, etc..... basicament tot... però seria un d´aquells dies que al final no entra res...encara que el partit hagues durat 3 dies..... Encara i tot el Nova seguia amb el seu joc, i tothom, fins i tot l´arbitre pensavem que remontariem el partit... però es va arribar a la mitja part amb el solitari gol de José. Torreño encoratxaba als seus homes, només faltaba el futut gol, el joc era perfecte... Començaba la segona part i la definitiva.... El Nova continuaba una i altre vegada asetjant la porteria del Maetilico, però una i altre vegada, els pals i el seu porter, salvaven la papeleta... Fins que la mala sort es va tornar a aliar amb l´èquip visitant.... i en jugada desafortunada, Cristian, central del Nova, fa caure dintre l´àrea, a un contrari, i l´arbitre asenyala la pena màxima. José, torna a xutar, i baixa una mica més la moral dels jugadors de Dani Torreño, anotant el 2 a 0, al marcador. Injust, no hi ha un altre paraula que descrigui el resultat i el joc. Però, queda molt partit, i la remontada de la setmana pasada, fa sonmiar a l´èquip, res és imposible... asetjament a la porteria novament del Maetilico, però res de res..... i la desgràcia arriba novament, per tercera i ùltima vegada, falta a una distancia considerable, fora de l´àrea del Nova, però José, de fort xut i col.locat, torna a marcat, amb l´alegria de la seva banqueta i dels seus companys al terreny de joc, un hat trick...3 a 0. El partit ja és irremuntable, però el Nova busca netejar el marcador, amb el gol de l´honor... però no és el dia, i finalment acaba el partit, sense que arribi.... Un partit, que l´Atlético no hauria sonmiat mai.....
Al final, toca felicitar al guanyador, i intentar buscar, el perquè d´aquesta derrota, si és que hi ha explicació... Aixecar el cap, i pensar ja, en el pròxim partit dimarts que be, a les 22.30H, també a l´estadi. Nova Olivella F.S.- Patates Fregides BH. Sort nanos i felicitats pel joc ofert... arribarà la victoria, això no ho dubteu.....

Nova Olivella F.S., amb l´esport de la pilota..........